ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Monika Wielkie Gratulacje!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mirosia, u nas to samo! to na 100% skok! a wy już w spacerówce czy jeszcze w gondoli? my jeszcze w gondoli, ale mogę ją podnieść do półleżącej pozycji i wtedy Ol ogląda listeczki. ale na płako to masakra. no i ten tydzień 2 noce byłam sama... jak już Olcia zasypiała, to ja odpoczywałam ;-)
jak wczoraj pisałam: ten minie, a do nastęonego aż 10 tygodni![]()
Jejku niech ten skok mija bo cholery już dostajęna swoje dziecko
O kurna ale u mnie burza! Grzmi i się błyska... No a Olek co robi?? Marudzi oczywiście.. No nic trzeba go na ręcę wziąć i cos z nim zrobić;-)Mirosia no to cięzko masz.Nie wyobrazam sobie nosic takiego kolsa.Ja mojego w ogole nie nosze.Jedynie jak przechodzimy z pokoju do pokoju.Ale zeby nosic i chodzic z nim to nie.Mam skolioze i wiem co to bol kregoslupa...Wez sie za malego bo bedzie coraz gorzej.Nauka zasypiania samemu jest wazna.Twoj maly juz jest na tyle duzy ,ze zrozumie.Wiadomo bedzie placzi i histeria przez kilka dni( u mnie 2,a uczylismy jak maly mial 3.5 mies,bo wczesniej tylko w lezaczku chcial zasypiac i spac) ale to jest na prawde warte zachodu.Teraz moj maly w 3 min spi.W swoim lozeczku.I w dzien i w nocy.