reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

I ja się witam z wieczora. moja mała już śpi zjadła 240 mleka więc chyba wszystko wróciło do normy:)
madzia84 to jesteś wypiękniona:)
u nas straszna burza, więc może mnie nagle odciąć od internetu ( oby nie ).
byłam dziś w Tesco na zakupach i nakupowałam deserków na zapas znowu:)

reklama
I ja się witam z wieczora. moja mała już śpi zjadła 240 mleka więc chyba wszystko wróciło do normy:)
madzia84 to jesteś wypiękniona:)
u nas straszna burza, więc może mnie nagle odciąć od internetu ( oby nie ).
byłam dziś w Tesco na zakupach i nakupowałam deserków na zapas znowu:)

To sie bardzo ciesze,że z córusią jest wszystko dobrze.

Bartus spał prawie 4 godz,wykąpałam go wypił mleczko i zasypia.Normalnie tyle cieni na oczach jeszcze nie miałam a fryzury na tych moich krótkich włosach nie bardzo mozna zrobic,ale fajnie było jutro powtórka.
Jak narazie nie uczuliło Bartusia jutro dokonczymy słoiczek i pokupuje mu jutro obiadki.

MONIKAżyczę powodzenia z biznesem. U nas dzień ok. Franko mało spał ale nie marudził. Apetyt ma wilczy i dziś znów nawal w piersiach bo trzeba było zwiększyć produkcję :) normalnie żebym ja już ponad 2litry mleka ściągała :szok: hehe ale Franula szczęśliwy :) Starsze dają się we znaki. wariują ostro. Zwłaszcza syn, już by mogły się wakacje skończyć ... Kupiliśmy wczoraj książki do szkoły i aż mi się łezka zakręciła, że ten czas tak szybko zleciał i dzieci takie duże ... Migiem Franko urośnie i w ogóle dzieci i znów będziemy "sami" z M. :(

witajcie mysmy niedawno wrocili od znajomych. Super bylo,grill pogaduchy mały był bardzo grzeczny:) i dzisiaj bardzo ładnie zjadł :) nawet raz wytrabil 190ml :szok:
teraz grzecznie spi:-D

MONIKAżyczę powodzenia z biznesem. U nas dzień ok. Franko mało spał ale nie marudził. Apetyt ma wilczy i dziś znów nawal w piersiach bo trzeba było zwiększyć produkcję :) normalnie żebym ja już ponad 2litry mleka ściągała :szok: hehe ale Franula szczęśliwy :) Starsze dają się we znaki. wariują ostro. Zwłaszcza syn, już by mogły się wakacje skończyć ... Kupiliśmy wczoraj książki do szkoły i aż mi się łezka zakręciła, że ten czas tak szybko zleciał i dzieci takie duże ... Migiem Franko urośnie i w ogóle dzieci i znów będziemy "sami" z M. :(

Monia gratuluje i życze powodzenia w biznesie :tak: napewno Wam się uda

Moja Ola zjadła i ani myśli o spaniu :szok:, posiedziała w leżaczku, teraz bawi się w macie a jak ją odkładamy do łóżeczka to płacz :sorry:
Ojj kurcze spadam bo mata też się znudziła :-( życze spokojnej nocki :tak:

Witam was!
No ja sie pakuję, gdyz jutro wyjeżdzamy do Rabki na tydzień. Powiem Wam, ze już chciałabym byc w drodze, bo nie mam weny. Moj teść miał dzisiaj wypadek: kosila trawę i tak rabnął" w głowę o co to sam nie wie, ze na chwile stracił przytomność i pamięć. Moj mąz właśnie pojechal do niego do szpitala i raczej jest wszystko Ok, ale wiadomo co to z tego moze sie zrobic. A w szpitalu jest jakies 60 km od Rzeszowa, bo kosił na działce u brata, więc trochę mam wiecje pracy bo nie wiem o której mój mąż wróci. Mówie Wam, że cos okropnego, rok temu teściowi zachciało sie robić jakeś półeczki do domku na działce i ściął sobie opuszki palców na pile. Mowię Wam, że nic tylko dziadka zamkąć w domu;-)
Moniskabe gratuluję i życzę powodzenia!
No nic kochane zmykam i do poczytania za tydzień.
Pozdrowionka dla wszystkich maluszków.
Oj a ja dzisiaj kończę 30 lat:-D

Moniskabe Ogromne gratulacje, marzenia się spelniają :D

Mały chyba przechodzi skok bo mam ogromny problem aby usnął mi w dzień, na wieczór odpukać zero problemów ale w dzień to masakra jedynie na spacerze a w domu to dużo płaczu i marudzenia żeby w końcu usnął a widać że jest już zmęczony. Mam nadzeję że mu to minie. Ja dziś znowu zaszalałam słoikowo bo w carefurze jeszcze ostatki promocji 2+1 a w schlekerze wszystkie deserki gerbera po 1.99 więc trochę nakupowałam. Mi coś głowa pęka chyba muszę wziąć paracetamol, teraz lać zaczęło, może to ciśnienie. Czekam za M aż wróci z pracy choć spać mi się już chce. Dobrej nocki marcóweczki.

e-kord Wszystkiego najlepszego! Samych szczęśliwych dni i pociechy z dziewczynek! A z teściem na pewno będzie dobrze tylko musi bardziej uważać:tak: A i udanych wakacji! Słoneczka!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry