reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
miałam na gg pytać ale mi padło i nie mam gadu gadu. to dobrze że ładnie zjada i skórka już ok. teraz niech rośnie i przybiera na wadze bo będzie teraz potrzebne małemu :)

..ale się za wami stęskniłam jejku! .. troche mnie nie było :(

frotka jak u ciebie już pada pewnie niedługo tu do mnie dojdzie hehe :))

a mój maly dalej malusio je , co 6-7 godzin 60ml mleczka albo tylko rano i w nocy a tak w dzień musi zjeść zupkę i soczki pije,
taki mały cwaniak mi rośnie, duużo by opowiadać ,
ojj budzi się uciekam,

dziewczynki moje śpią, nareszcie czas dla siebie. Julka ma nowego narzeczonego nieważne że młodszy o 3 lata. moja starsza noc nie robi tylko nawija o Bartusiu i jakby mogła to by cały dzień u niego przesiedziała.
Pola zjadła 240 mleka z łyżeczką kaszki ryżowej i usnęła. ale miała dziś popołudniu frajdę bo mama plewiła ogródek a ona siedziała w bujaku i po swojemu dogadywała:)
zaczęłam oglądać fajny film więc Was tylko od czasu do czasu poczytam

Witam wieczorkiem :) Natalka sobie śpi od godziny :) Dzisiaj byliśmy na szczepieniu, córcia płakała, ale była dzielna, waży 7300 mój klocuś!! Po za tym już zjada swoje nóżki :) i usłyszałam dzisiaj mama i baba :) oczywiście nie świadomie ale słodko se rozmawia.
O to filmik Natalka w roli Indianina :D

[video=youtube;THJbGBoTOFM]http://www.youtube.com/watch?v=THJbGBoTOFM[/video]

dziewczynki moje śpią, nareszcie czas dla siebie. Julka ma nowego narzeczonego nieważne że młodszy o 3 lata. moja starsza noc nie robi tylko nawija o Bartusiu i jakby mogła to by cały dzień u niego przesiedziała.
Pola zjadła 240 mleka z łyżeczką kaszki ryżowej i usnęła. ale miała dziś popołudniu frajdę bo mama plewiła ogródek a ona siedziała w bujaku i po swojemu dogadywała:)
zaczęłam oglądać fajny film więc Was tylko od czasu do czasu poczytam
u nas w domu telewizor jeden, więc wiadomo mecz:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry