moniSkaBe
Fanka BB :)
moj sie wczesniej odwracal z plecow na brzuch, teraz i w jedna i w druga potrafi bez zadnego wysilku.spoko, nie martw się, moja Ol też miała ulubiony bok, przekręcała sie tylko przez lewą stronę, ale pokazalśmy jej kilka razy, że ma też drugi i teraz używa dwóch :-)
no pewnie, czytałam, że z plecków na brzuch dzieci potrafią w 4-5 miesiącu, natomiast odwrotnie koło 8go. wcześniejsze obroty brzuszek-plecy są raczej przypadkowe ;-)
laski, ale się poparzyłam :-( próbowałam, czy makaron doszedł, a to takie rurki i mi wrzątek poleciał po ustach i języku :-( no nic, tylko sobie samej medal dać za głupotę.
tez tak mam.frotka74 racja, nie mam co narzekać tylko się cieszyć
kurczę dziewczyny wyjaśnijcie mi o co w tym chodzi zobaczcie moje zdjęcie jest przypsane do kogoś innego Obrazek 0 z 5 z Albumu <span class="normal">Siostrzenica Wikusia!</span> dlaczego tak się zrobiło? jak wchodzę na galerię to normalnie są dodane zdjęcia przeze mnie ale jak mam informację że ktoś dopisał mi komentarz i wchodzę a tu takie coś. Umie mi to ktoś wytłumaczyć? bo zgłupiałam. Nie znam tej dziewczyny i nie wiem o co lata.
Witam! Dziewczyny, czy Wasze dzieci już powiedziały pierwsze słowo? Bo od jakiegoś tygodnia Amelka mówiła MAA-MAA-MAA, a wczoraj w nocy obudziła się i powiedziała zdecydowanie MAMA, obudziłam się i wydawało, że mi się przyśniło, ale za chwilę słyszę znowu MAMA, aż normalnie miałam łzy w oczach! Podeszłam do łóżeczka, spojrzała na mnie i odwróciła się na bok, i usnęła. Dzisiaj rano też usłyszałam MAMA, ale to już nie takie same uczucie co było w nocy ;-)
fajnie, ale tez mi sie wydaje ze nieswiadomie. Tak poprostu sylaby niuni sie zlozyly :-)
moj Pawelek lezal przy jednym boku lozeczka(na brzuchu), glowka w strone boku. poszlam do kuchni, wracam , patrze, a on po drugiej stronie lozeczka, pod przewijakiem na plecach wali raczkami w przewijak i gaworzy