polka_84
Mamuśka!!!
No to ja jestem dziwna w takim razie bo ja oglądam piłkę i nie tylkomyszowata dokładnie mam spokój![]()
ccaroline córeczka goni mego Frania z wagą
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to ja jestem dziwna w takim razie bo ja oglądam piłkę i nie tylkomyszowata dokładnie mam spokój![]()
Nie mam siły wszystkiego czytać.

moja dyrektorka jest okropna

No wlasnie ja tez nie wiem o co chodzifrotka74 racja, nie mam co narzekać tylko się cieszyć
kurczę dziewczyny wyjaśnijcie mi o co w tym chodzi zobaczcie moje zdjęcie jest przypsane do kogoś innego Obrazek 0 z 5 z Albumu <span class="normal">Siostrzenica Wikusia!</span> dlaczego tak się zrobiło? jak wchodzę na galerię to normalnie są dodane zdjęcia przeze mnie ale jak mam informację że ktoś dopisał mi komentarz i wchodzę a tu takie coś. Umie mi to ktoś wytłumaczyć? bo zgłupiałam. Nie znam tej dziewczyny i nie wiem o co lata.

Do dupy to wszystko...Ze zdjęciami mam to samoNo wlasnie ja tez nie wiem o co chodzi
A ja mam mega dola. Przeryczalam dzis caly wieczor :--
-( Jest mi zle, tesknie za Alexikiem straszliwie, nie ma mnie w domu prawie 11 godzin codziennie, nie wiem jak to dalej pociagne, bo dzis odechcialo mi sie wszystkiego :-( Wieczorkiem tak ladnie usypial w lozeczku, a ja go glaskalam po glowce i plakalam :-( Nie chce chodzic do pracy, ale wychowawczy to jak dla mnie zadne rozwiazanie
Do dupy to wszystko...
Uciekam spac, papa.

Ja wracam do pracy 6 października i już się tego boję
Trzymaj się mocno!