reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a ja najchętniej pracowałabym codziennie :) hahah,
w sobote byłam pierwszy raz i oj nie mam już takiej kondycji jak przed ciążą, nogi bolały, głowa masakra ...

ps mały dziś od 4.30 nie śpi ://

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny :-)

uff.. udalo mi sie nadrobic.
u mnie ogolnie czas remontu.
Wczoraj rozwalalismy biurka i takie polki, na scianach jest tam karton-gips, pokryty lamperia - fuj. Jak wzielismy sie za skrobanie tej zielonej obrzydliwej lamperii to tam caly karton poodchodzil.
Chyba czeka nas kupno jakiegos pochlaniacza wilgoci, bo te kartony ze scianek to az mokre.
No.. dzisiaj kolejny dzien skrobania, a do tego naciaganie Unigruntem i latanie dziur cekolem. Mysle, ze do konca tygodnia sie z tym uporamy.

tylko mam dylemat, bo mysle nad kolorem scian.
faktura sciany bedzie taka jakby hmm... Baranek chyba sie na to mowi, kupilismy taka packe - gabke i bedziemy odbijac. Gdzieniegdzie chcialam zostawic taki czworokat gladki i tam odbic taki szablon - jest tam kwiatek. cos tego typu-> SZABLONY MALARSKIE - NOWE WZORY - SZABLON 75x150 (1170130485) - Aukcje internetowe Allegro

no i nie wiem jak pomalowac sciany.
Myslalam, zeby sciany zrobic fioletowe (taki jasny fiolet) i zaakcentowac kolory na czarno lub bialo.
Albo walnac mocny pomarancz i czarne kwiaty, albo czerwony kolor , a kwiaty na zielono..
hmm.. jak myslicie? jaki kolor bedzie ok?

Wczoraj rozwalalismy biurka i takie polki, na scianach jest tam karton-gips, pokryty lamperia - fuj. Jak wzielismy sie za skrobanie tej zielonej obrzydliwej lamperii to tam caly karton poodchodzil.
Chyba czeka nas kupno jakiegos pochlaniacza wilgoci, bo te kartony ze scianek to az mokre.
No.. dzisiaj kolejny dzien skrobania, a do tego naciaganie Unigruntem i latanie dziur cekolem. Mysle, ze do konca tygodnia sie z tym uporamy.

faktura sciany bedzie taka jakby hmm... Baranek chyba sie na to mowi, kupilismy taka packe - gabke i bedziemy odbijac. Gdzieniegdzie chcialam zostawic taki czworokat gladki i tam odbic taki szablon - jest tam kwiatek. cos tego typu-> SZABLONY MALARSKIE - NOWE WZORY - SZABLON 75x150 (1170130485) - Aukcje internetowe Allegro

Myslalam, zeby sciany zrobic fioletowe (taki jasny fiolet) i zaakcentowac kolory na czarno lub bialo.
Albo walnac mocny pomarancz i czarne kwiaty, albo czerwony kolor , a kwiaty na zielono..

może pomarańcz albo ten fiolet ..

nie wiem czy umiem sobie to wyobrazić he he:-) no ale moim zdaniem wersja fioletowo-czarno-biała będzie fajnie wyglądać

a ja najchętniej pracowałabym codziennie :) hahah,
w sobote byłam pierwszy raz i oj nie mam już takiej kondycji jak przed ciążą, nogi bolały, głowa masakra ...

ps mały dziś od 4.30 nie śpi ://

a czym sie zajmujesz?

no wlasnie mysle nad tym fioletem i kwiatami czarno-bialymi. Fioletowo mam w pokoju i jest ladnie :-)

dzieki :-)

a ten ostry pomarancz to taki by byl... pobudzajacy kolor :-D

moniska mnie się wersja z jasnym fioletem tez najbardziej podoba

dziewczyny ja mam okres i doslownie zalewa mnie, takiego mocnego to ja nigdy wczesniej nie miałam

a ja 27 wrzesnia wracam do pracy a moja szefowa juz mysl zeby mnie w pazdzierniku (raczej w 2 polowie pazdziernika) wyslac na tydzien delegacji jak na razie to wiem ze do olsztyna, no ale na jednej firmie sie nie skonczy, jak ja tyle wytrzymam bez mojego grzdylka

a ty się na to zgadzasz? bo wiesz że ona nie może do 4 lat jak ma dziecko wysłać cię poza miejsce zamieszkania

candy taniec w klubie? wow musisz mieć figurę itp :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry