reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Monia, a może właśnie zamiast obrazków dasz na całą ścianę różne cytaty związane z dziećmi? różnymi czcionkami :-)
ja mam taki cytat:
"people who say they sleep like a baby usually don't have one"
strasznie mi się podoba :rofl2:

O rany jaka duchota u nas na balkonie w cieniu 42 stopnie!! Natalka maruda, ale co się dziwić.

oj, ja juz zapomniałam, jak to jest w takich temperaturach... jak byłam w Pl to narzekałam, że niemiłosiernie gorąco, dziecko marudne, ale teraz to już przesada w drugą stronę!! 16 stopni i leje :confused2:
i jak my na spacer pójdziemy?? chyba sobie kalosze kupię :-D

hejka,
my wczoraj po południu mieliśmy gości - koleżanka, która użyczyła swojej huśtawki dla Natalki wpadła ze swoimi chłopakami, od razu w domu zrobiło się gwarno i wesoło:-D:-Da najdziwniejsze że przez cały pobyt Natalka nawet się nie skrzywiła...obserwowała tylko, jak ją Franek po stopach całuje:tak::tak::tak:no prawdziwa kobieta, nie grymasi jak faceci ją po nogach całują:-D:-D:-D:-D:-D

a która by marudziła, hehe :-p

reklama
Witajcie.Wczoraj była burza i nieżle lało, dzisiaj jest czym oddychać.Moje dziecko nie spi od rana od 7.Juz marudzi pewnie zasnie jak ostatnio około12,30. Gdzie te czasy kiedy spała po 3godziny.Siedzi z nami przy stole i gryzie lalke,kupiłam jej takiego miekkiego łysego bobasa.Ja przy laptopie a synek wertuje elementarz czterolatka. Lubie te chwile z nimi:)
monia naklejki fajne ale na gładkie sciany sie przykleja i tydzień po malowaniu:) Na tynku strukturalnym to moga sie nie trzymac.My jestesmy na etapie urzadzania osobnego pokoju dla Miłoszka, bo razem ich spac kładziemy i on jej nie daje zasnąć.Więc mała bedzie z nami troche i jej wykleje koło łóżeczka naklejki.Te slimaczki super a jeszcze poszukam jakis ksiezniczek.Kocyk ma w sniezke, kopciuszka i trzecia królewne hehe jak ona sie nazywała...Teraz małej amam i lulu aaaaa , mały do kompa na gry a ja za obiad sie wezme.
Madzia wierze ,że serce ci pęka jak masz Bartusia lekarzom oddać...Miłego dnia.

Frotka jedna sciane chcemy zrobic gladka.
Bedzie na niej ten cytat i obok niego kwiat. :-)
a kolor lokalu tylko jeszcze musze wymyslec...
nie wiem czy nie postawic na ten delikatny fiolet i kwiat i napis czarne.

madzia pomysl o wyniku operacji, ze Bartus juz bedzie zdrowszy...wiem, jak to sie mowi, pamietam jak przeplakalam cala operacje Redanka, nie zapomne chyba nigdy jak go trzymalam jak lekarz go usypial-okropienstwo. Ale takie rzeczy czynia nas silniejszymi...Czy ktos bedzie z Toba w szpitalu?

Moniska
mi sie bardzo podobaja te naklejki ze slimakami...super

misia niezla ta Twoja cora, juz tak wkreca chlopakow...hehhehe

madzia pomysl o wyniku operacji, ze Bartus juz bedzie zdrowszy...wiem, jak to sie mowi, pamietam jak przeplakalam cala operacje Redanka, nie zapomne chyba nigdy jak go trzymalam jak lekarz go usypial-okropienstwo. Ale takie rzeczy czynia nas silniejszymi...Czy ktos bedzie z Toba w szpitalu?

Tak bedzie mąz ze mną.Wiem ze po operacji bedzie zdrowszym i silniejszym chłopczykiem i ze to dla jego dobra,ale Bartus jest taka niewinną istotką ze az serce pęka jak pomysle.

Witam!
MoniSkaBe super te naklejki, a pomysl z cytatami tez swietny. Napewno milo bedzie sie robilo u Ciebie zakupu! A i pomysl jeszcze o jakims zapachu, bo zazwyczaj w lumpkach dziwnie pachnie:)
Madzia jestescie bardzo dzielni a Bartus to juz wogole!!! Napewno wszystko bedzie dobrze to silny chlopiec!! My tu wszystkie myslimy o Was i wspieramy duchowo!
Marela mieszkam na wsi i mam duze podworko wiec piesek bedzie mial gdzie biegac.

A co myslicie o takim imieniu dla psa "pepper"?
Milego dnia zyczymy!

Ostatnia edycja:
Witam!
MoniSkaBe super te naklejki, a pomysl z cytatami tez swietny. Napewno milo bedzie sie robilo u Ciebie zakupu! A i pomysl jeszcze o jakims zapachu, bo zazwyczaj w lumpkach dziwnie pachnie:)
Madzia jestescie bardzo dzielni a Bartus to juz wogole!!! Napewno wszystko bedzie dobrze to silny chlopiec!! My tu wszystkie myslimy o Was i wspieramy duchowo!
Marela mieszkam na wsi i mam duze podworko wiec piesek bedzie mial gdzie biegac.

A co myslicie o takim imieniu dla psa "pepper"?
Milego dnia zyczymy!

tak tak. tam dodatkowo jest jeszcze taki zaduch. Wiec odswiezacze beda na pewno. Mysle jeszcze czy pochaniaczy wilgoci nie kupic, bo wilgoc jest spora patrzac po scianach.

Wiem ze musi byc dobrze jestem dobrej mysli,bo Bartus to silny chłopczyk:)Synus zjadł obiadek i ani mysl o drzemce.Ach jak ja go Kocham.Ale mielismy ubaw z Bartusia bawilismy sie w kuku a Bartek tak sie zaczoł chichrac ze szok super sie smiał.

Ostatnia edycja:
reklama
Z cytatów "dziecięcych" to mi się kojarzy tylko taki:

"Dzisiejszej nocy będę spał jak dziecko, czyli budził się co dwie godziny z płaczem"

tak skomentował jeden z polityków wynik wyborów ;-)

zmykam sie pakowac, bo dzis na weekend do rodzicow jedziemy:)

miłego weekendu all :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry