reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a moj grzdylek nie bardzo mogl dzisiaj sobie usnąc, zawsze po sniadanku klade go na naszym lozku smoczek pieluszki i chwila moment i zasypia a dzis z godzine sie meczyl, ha ale dlaczego?? przykrylam go tylko flanelowa pielucha bo gorąco bylo i mysle co sie bedzie grzal, a zawsze przykrywalam go kocykiem, takim nawet dosc cieplym, dopiero jak polozylam na nim ten kocyk, on sie chwila moment rozkopal z tego kocyka i dopiero zasnął, i jutro jedziemy do moich rodzicow i chyba musze zabrac ten kocyk, bo on wychodzi na to ze go lubi, rozkopie sie i nogi na kocyku trzyma, ha co za dziecko

reklama
Ale się wkurzyłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Właśnie z góry na dół opierdzieliłam listonosza, bo walił (nie pukał) do drzwi i szarpał za klamkę:szok: Pytam go, jakim prawem on mi za tą klamkę szapie. Jak chce wejść do cudzego domu, to niech puka i czeka, a nie ładuje się bez pytania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ten mi się zaczął tłumaczyć, że odruchowo - aha:sorry:

hejka,
my wczoraj po południu mieliśmy gości - koleżanka, która użyczyła swojej huśtawki dla Natalki wpadła ze swoimi chłopakami, od razu w domu zrobiło się gwarno i wesoło:-D:-Da najdziwniejsze że przez cały pobyt Natalka nawet się nie skrzywiła...obserwowała tylko, jak ją Franek po stopach całuje:tak::tak::tak:no prawdziwa kobieta, nie grymasi jak faceci ją po nogach całują:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny dziekuje za dobre słowa,ale pamietam jak mial niecały miesiac i z nim jechali to mi było go zal,ale teraz to on wiecej widzi.Mam nadzieje ze bedzie dobrze,w przyszłym tyg jedziemy do kardiochirurga i pewnie wiecej sie dowiemy.U nas tez parno jest,spacerek bedzie zaliczony.

dziewczyny zastanawiam sie czy nie wykorzystac tego cytatu w sklepie.
Naklejkami bym powyklejala.. jak myliscie?

"Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama."

pasuje zarowno dla mam jak i ciezarnych...

reklama
dziewczyny zastanawiam sie czy nie wykorzystac tego cytatu w sklepie.
Naklejkami bym powyklejala.. jak myliscie?

"Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama."

pasuje zarowno dla mam jak i ciezarnych...

No pewnie jak najbardziej pasuje,bardzo mi sie ten cytat podoba.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry