reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Milusia pospała dzisiaj pieknie.Od 8.30 do10,55:) normalnie szok:)teraz bryka na podłodze .Czekam na kuriera z dywanikiem do pokoju Miłoszka a póżniej na mały spacer i poczte:)

reklama
Witam dziewczynki :tak: zrobiło się zimno brrr, do tej pory ubierałam Oli raczej cienko, bodziaczek i półśpiochy teraz chciałam założyć coś grubszego i co lipa większość ciuszków na 68 za mała :zawstydzona/y: no cóż chyba mamusia przegapiła że jej dzidzia tak śmigła, dzisiaj rno szybko na zakupy, uzupełniłam garderobe na 74 :tak: i grubszą czapeczke kupiłam. Bardzo fajne rzeczy są w tesco i w dodatku przeceny, kupiłam małej fajne spodnie disneya i kilka rzeczy cherokee.
Oli dalej przechodzi strajk mleczny, jest troche lepiej bo lekarz pozwolił nam zmienić nutramigen na bebilon pepti ale do dobrego jedzenia to nam daleka droga :-( wkurza mnie to że wszyscy lekarze chce wrobić mojej małej alergie chociaż nie miała nigdy typowych objawów ani wysypek ani nic, nawet badania z krwi nie wykazały alergii. Więc mówie lekarce czy moge przejść na zwykłe mleczko a ona że nie bo jeszcze ją wysypie :wściekła/y: co za bzdura. Amnie jest szkoda małej bo jedzenie tego świństwa to dla niej męczarnia, poznała teraz nowe smaki i mleko jest fee.

Życze miłego dzionka

My czekamy na telefon od pani alergolog, czy nas przyjmie na koniec kolejki. Oby:sorry2:
Mam tylko nadzieję, że poradzę sobie z małym w chuście, bo wózek został w bagażniku M.

Witam dziewczynki :tak: zrobiło się zimno brrr, do tej pory ubierałam Oli raczej cienko, bodziaczek i półśpiochy teraz chciałam założyć coś grubszego i co lipa większość ciuszków na 68 za mała :zawstydzona/y: no cóż chyba mamusia przegapiła że jej dzidzia tak śmigła, dzisiaj rno szybko na zakupy, uzupełniłam garderobe na 74 :tak: i grubszą czapeczke kupiłam. Bardzo fajne rzeczy są w tesco i w dodatku przeceny, kupiłam małej fajne spodnie disneya i kilka rzeczy cherokee.
Oli dalej przechodzi strajk mleczny, jest troche lepiej bo lekarz pozwolił nam zmienić nutramigen na bebilon pepti ale do dobrego jedzenia to nam daleka droga :-( wkurza mnie to że wszyscy lekarze chce wrobić mojej małej alergie chociaż nie miała nigdy typowych objawów ani wysypek ani nic, nawet badania z krwi nie wykazały alergii. Więc mówie lekarce czy moge przejść na zwykłe mleczko a ona że nie bo jeszcze ją wysypie :wściekła/y: co za bzdura. Amnie jest szkoda małej bo jedzenie tego świństwa to dla niej męczarnia, poznała teraz nowe smaki i mleko jest fee.

Życze miłego dzionka
No to faktycznie dziwnie, z tym mlekiem... U nas na szczęście Kuba pije bez żadnych problemów, nawet widać, że mu smakuje;-)

dziewczyny jupiii jakieś 15 min temu padło pierwsze "mama":-)
Gratulacje:-)
U nas tylko od czasu do czasu gagagagaga;-)

Marcia u nas też były pleśniawki najpierw smarowałam to aftinem, w koncu lekarz przepisał nystatynę 3 opakowania i faktycznie trzeba było zużyć trzech by pomogło kuracja trwała 3 tyg, jak karmisz piersią to trzeba też sutki i brodawki smarować

reklama
Do góry