reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no my juz po :)) wsio ok malemu gardzielko szybko sie wyleczylo tantum verde pomoglo i mi tez:) super, w pon mozemy smigac na baseeeen:D:D:D
kurcze ja i niki dostlaismy wysypki rowno moze to nie od brzoskwin hmmm tylko jakis wirus...przetestuje za 2 tyg jeszcze raz
nie chce łobuz mleka, gada w łozeczku, pozniej kaszke dostanie bestia:)
ale fajnie:)
w ogole babcia mu kupila butki a'la emu za male pojechalam wymienic i co same 22...to co zrobilam wzielam te 22 głupek...pojade do innego h&m i wymienie ;PPPP bo wtym rozmiarze bedzie smiesznie wygladal...haha
moje dziecie przez te afkty nauczylo sie mowi "ała":]

reklama
fiołkowa gratuluje:)

A Bartus sobie drzemke zrobił wogóle dzisiaj mało co spał cały czas bawic sie chciał.Ja byłam u lekarza to on mi powiedział ze da skierowanie do alergologa niewiem po co bo Bartus ma ładna skórke mówiłam mu ze daje bebilon pepti a on ze to nic ze musi go zobaczyc,teraz i tak nie moge bo niema miejsc wszystkie terminy zarezerwowane tak mi powiedział.

fiołkowa gratuluje:)

A Bartus sobie drzemke zrobił wogóle dzisiaj mało co spał cały czas bawic sie chciał.Ja byłam u lekarza to on mi powiedział ze da skierowanie do alergologa niewiem po co bo Bartus ma ładna skórke mówiłam mu ze daje bebilon pepti a on ze to nic ze musi go zobaczyc,teraz i tak nie moge bo niema miejsc wszystkie terminy zarezerwowane tak mi powiedział.

wiesz a dał ci receptę? bo wiesz oni czasami mają zastrzeżenia co do wieku dziecka, wiadomo bebilon pepti jest na receptę, połowa jest refundowana z kosztów państwa, oni mogą mieć zalecenie że po jakimś czasie musi zobaczyć go neurolog ze względu na refundację mleka czy przypadkiem może jest już nie potrzebne bebilon pepti dlatego. jeśli lekarz alergolog stwierdzi że jest ok to będą ci kazali przejść na normalne mleko.

Dzien dobry wszyskim!
Ladny dzien dzisiaj:) bylysmy z Olenka na zakupach i u babci! Moja tez cos dzis malo je, nie wiem czemu:(
Fiolkowa gratulacje!!
Marciaa dobrze, ze juz dobrze!! Oby nigdy wiecej!!

fiolkowa gratulacje, albo powiem ci jak mamusia ucz sie jeszcze tych testow bo to nie byl prawdziwy egzamin :)

a moj dzisaj maruda jak lezy na rekasz jest grzeczny no a teraz posadzilam go w krzeselku i grzecznie sie bawi widac nudzi mu sie lezenie :)

a ja musze ogarnac kuchnie i mysle o pakowaniu nas, bo jutro wyruszamy wpierw do moich rodzicow bo w sobote wesele kuzyna, a w poniedzialek albo wtorek jedziemy nad morze :) oby tylko pogoda jakas w miare dobra byla

fiołkowa gratulację:-)
Marciaa dobrze, że już z wami lepiej i dochodzicie do siebie.

Ja mam ten tydzień luźny, Ł ma urlop i dużo zajmuje się Olkiem, a ja mam trochę czasu, żeby odsapnąć i się poobijać:p
Olek juz jest coraz fajniejszy, ciągle się śmieje:) no chyba że marudzi hehe;))))
Ja sie cieszę że już jest wrzesien, bo wracaja seriale i bedzie wkoncu co poogladac:))) a ja jestem serialowa maniaczka:p
Zaraz idziemy kapac małego bo marudzi już. U nas kapanie jest o tej samej porze czyli ok. 19 ale usypianie trwa prawie 2 godziny:// Olek po kapieli zawsze je, prawie już spi, ale ni z tego nie z owego się rozbudza, fika i się bawi, miedzy czasie wcinajac moje mleczko i wkoncu pada ok. 21. No ale on nie zasypia sam, tylko na moich rekach... - problem z odbijaniem nadal trwa, wiec nie ma wyjscia.

witam sie i ja.

U nas dzis od wczoraj szaro i deszczowo.

Starszy syn obudzil sie dzis z goraczka i musial zostac w domu.W zasadzie nic mu nie jest poza ta goraczka(swoja droga tylko 37,5) i katarem ale on to po tacie ma chyba ze juz umierajacy.Nawet plakal dzis chodz juz prawie 9 lat ma.
Maly tez od wczoraj marudny caly czas na rekach i nocami placze jak nigdy. Wczorajsza noc byla straszna nie przestawal plakac.Daje mu od wczoraj Ibupropen moze to od zebow bo po tym troszke sie uspokaja.

Maksiu wstaje o 7 zazwyczaj potem okolo 9 drzemka w aucie(starsze odwozimy do szkoly) tak okolo 1h potem okolo 12 zasypia na okolo 3h i kolo 17-18 znowu drzemka tak okolo 1h wiec raczej nie narzekam.
Staram sie zeby okolo 12 byc w domu bo jak zasnie w aucie to krocej spi i potem jest rozbity do wieczora.Na noc idzie spac tak okolo 21.

Milego dnia zycze

reklama
a w blokach znowu się robi zimno brrrrr - najgorszy okres teraz, zimno na dworzu, nie palą, znowu będzie czekanie na ciepłe kaloryfery :)

Do góry