reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie dziewczyny
Biedne maleństwa Wam chorują. Dużo zdrówka dla nich.
Mojemu Frankowi chyba zaczynają iść ząbki bo od kilku dni tak dziwnie mieli buźką i smoczka cały czas by ssał. Kiedyś tylko do usypiania i zaraz wypluwał.
Ja juz drugi tydzień pracuję i jak czytam, że Wy dalej jesteście w domku ze swoimi szkarabi to aż mi żal mojego Franulka.
Dobrze, że narazie tylko 3 razy w tygodniu. Dwa dni plus weekend mam dla szkraba:)
Pudełko kliknięte.
Miłego popołudnia:)

reklama
Bartus cos nie spokojny,mało spi duzo płacze,dałam mu obiadek z bobovity warzywa w potrawce z indyka z owocowa nuta i sie nim zakrztusił i ulal to jest po 6m-cu,ale nastepne łyzki obiadku jak dawałam zjadał ale tak z niechecią i wypił mleko do tego.Mi smakowł obiadek.A ja sobie pije teraz kawke.

Mysle, ze skoro lekarz dał ambrosol to niech podaje. Ja dawalam i pomogl szybko. Daje sie go 2 razy na dobe.
na plesniawki aftin ale nystatyna jest na recepte moja siostrzenica miała dosc mocne az sie dusiła

Buuu byłam z chłopcami na kontroli i Adaś ma podobno bronchit obturacyjny. Mam kupić inhalator i leki i jutro znów iść go zbadać.

Dobra wiadomość jest taka, że waży już 9 kg (równiutkie).

Gosia, Clemastin się stosuje też przy infekcjach, z tym że u niemowląt raczej Fenistil.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry