reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Cześć Wam :happy:

Odważyłam się dziś pojechać do mojej szkoły i oznajmić dyrekcji nowinę ;-) Entuzjazmu nie było, ale nie liczyłam na to, chyba dobrze przyjął informację o ciąży. Teraz muszę tylko skończyć ten staż. I żal mi dzieciaków, bo jednak najlepiej mieć przez 3 lata z jednym nauczycielem dany przedmiot. Trudno, przeżyją ;-)

Zaliczyłam też małe zakupy w ciucholandzie. Zwariowałam chyba, bo zauważyłam taką śliczną sukieneczkę i nie mogłam jej nie kupić. Jak będzie chłopak, to komuś podaruję :laugh2:

Życzę słonecznego dnia!

reklama
polusia - dobrze, że przypominasz:-) ja nie zawsze coś piszę, ale na pudełko klikam:-)
moni27 - moja Basia też tak ostatnio miała, że w dzień to jej nie mogłam "przymusić" do jedzenia, nie wiem ile zjadała, bo ona na piersi jeszcze, ale wiem, że nie za dużo. Wszystko ją rozpraszało a jedzenie to nuda, al za to w nocy potrafiła się budzić i 6 razy :-) Niektóre dzieci podobno tak mają, że po prostu w dzień zbyt wiele się dzieję i nie mogą się skupić na jedzeniu, ale na szczęście nadrabiają w nocy więc wszystko jest ok:-)

Nie mam niestety za bardzo czasu na forum:-( ale staram się czytać w miarę na bieżąco. W tym tygodniu mamy dom otwarty, codziennie ktoś przyjeżdża:-) ale lubię jak w domu jest głośno:-) Mała też lubi jak coś się dzieje.

No ładnie....Sebki ma katar.... Boziu Boziu ktora nas zarazila :angry:;-) gadac szybko ;-)Dobrze ze jutro mamy szczepienie to wezme i sebkiego do zbadania oby mi tylko malego nie zarazil. Maruda z Niego straszny, mam nadzieje ze gorączki nie dostanie. :-(

Dzien doberek!
Sloneczko niesmialo wychodzi zza chmur, moze dzis tez wybierzemy sie na maly specerek wokol domu:) Ola ostatnio budzi sie tylko dwa razy w nocy o 1 i o 5 z czego sie niezmiernie ciesze:) Teraz sobie smacznie spi po zupce jarzynowej z krolikiem. A ja jestem w trakcie gotowania pomidorowki i mielonych:)

Polusia przypomnialam sobie, ze mialas wkleic zdjecia kimona i sukienki. Czekamy z ciekawoscia:)

Czarnuszka serio?????? No pięknie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Lekarz najpierw stwierdził że pewnie mu się pleśniawka zrobiła na gardełku i od tego ta chrypka, a potem stwierdził że On nie wie co mu jest :eek::eek::eek:NIe ma gorączki, ani kaszlu ani kataru , apetyt normalny, humor normalny:confused2::confused2:
Pewnie antybiotyk dostanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Byliśmy dziś u pediatry bo Miki ma chrypkę i lekki kaszel... przepisała nam Ambrosol i...Clemastinum WZF.... co do tego Clemastinum to po przeczytaniu ulotki boję się mu podać bo to dla dzieci powyżej roku :eek: w ogóle n ie wiem czemu to przepisałą bo na ulotce napisane jest że to na uczulenia, alergie...
no nic napisała nam 3xdziennie więc tylko na noc będę mu dawała - bo to senność może powodować :sorry:

neska to moze mój ma to samo :| muszę zobaczyć czy pleśniawek nie ma... niby lekarka patrzyła mu w buzię ale nic nie mówiła ech

Ostatnia edycja:
mcgosia- chyba Marcia dawala ambrosol i któas powiedziała ze to silny syrop czy cos takiego:baffled:, poczytaj i o tym syropie- nie chce siac zamętu ale cos mi gdzies dzwoni tylko nie wiem w ktorym kosciele :sorry:
a ja padam - obiad daleko w lesie a moj smyk wogole nie chial spac - wlasnie go uspialam na sile prawie - kurde no i uśpił ale on mnie i pospalam sobie troche -nie wiem nawet ile , a teraz szybko do kotletow ugotuje kasze bo odechaialo mi sie obierac ziemniaczki :-p, niby mały jeszcze spi ale to chwilowe :rofl2: więc dziś ide na łątwizne.

reklama
Czarnuszka serio?????? No pięknie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Lekarz najpierw stwierdził że pewnie mu się pleśniawka zrobiła na gardełku i od tego ta chrypka, a potem stwierdził że On nie wie co mu jest :eek::eek::eek:NIe ma gorączki, ani kaszlu ani kataru , apetyt normalny, humor normalny:confused2::confused2:
Pewnie antybiotyk dostanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

tak tak na serio, moj od tych zasranych plesniawek dostal antybiotyk bo mial zapalenia gardla i krtani i do tego aftin i nystatyne do pedzlowania gardla na te plesniawy i mam w domu juz zapas tego aftinu kosztuje kilka zł wiec bardzo malutko i kupilam sporo na wszelki.Ale poki co narazie spokoj z tym okropienstwem.

Do góry