reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam! Sliczny dzionek dzis. Bylysmy na malym spacerku. Ola dzis troche marudna:-( Zaczynaja jej odpadac strupki i zostaja po nich slady:szok: mam nadzieje, ze zejda!!!!
Ja tez mam ciezki dzien dzis, do tego jakiegos dola a na dokladke dostalam okres:wściekła/y:

Wszystkim solenizantom najlepsze zyczenia!!!! Ten dzien byl obfity w porody:-D

reklama
U nas pada :( pogoda okropna, a zapowiadało się ślicznie.

Dawid śpi mi drugą godzinę, córcia również, ale przebudziła się na chwilkę i śpi dalej, a ja zaczynam się nudzić.

Polcia robię szarlotkę :) myślę, że będzie pyszna.

Madzia spóźnione życzonka dla Bartusia z okazji 7 miesięcy :tak: dużo zdrówka, i trzymam kciuki za operacje, zobaczysz wszystko będzie dobrze :tak: no i najważniejsze że tatuś już wrócił, teraz będzie łatwiej :tak:

Gorące buziaczki i życzonka dla dzisiejszych solenizantów, bo widze że troszke ich jest - OwIrene, Polusia, Ionka, Mcgosia83 wszystkiego naj naj dla dzieciaczków :tak:

marela spokojnie to pewnie chwilowe przemęczenie, ja też ostatnio przechodziłam podobny okres, było ciężko ale dzięki Bogu przeszło samo - a co do samotnego wypadu to świetny pomysł mnie zazwyczaj pomaga, spacer, kino a może wyjście z koleżanką, czasmi chwila wytchnienia jest potrzebna żeby naładować akumulator

Moja Ola znów przechodzi strajk mleczny, szkoda gadać, niby jako zjada ale pierw z 15 minut musi pokrzyczeć i narobić larma ehhhh :-(, no i w nocy często budzi się z płaczem mam nadzieje że to przez ząbki, ale w razie czego po powrocie do domku musze zbadać mocz małej i zrobić posiew.
Wogóle ktoś mi dzidzie podmienił do 3 miesiąca jadła super a od 4 masakra, generalnie nic nie je ze smakiem, mleczko, kaszka, deserki, zupki żadna rewelka dla niej :-( mam wrażenie że będzie typowym niejadkiem

a właśnie co do wagi, to go pediatra z ciekawości zważyła, no i Olek już waży 9155 :szok: w 2 tygodnie przytył prawie 40dkg... no i body i pajace, które niedawno kupiłam trochę większe, zeby ponosił są już przymałe na niego. To co ja mam kupować już mu rozmiar 9/12 miesięcy :confused:

o ja Cie !!!!!!! ale wielkolud hehe moj jest tez duzy i wysoki i ubranka mu kupuje na rok/poltora dziwne te rozmiwarowki

U nas pada :( pogoda okropna, a zapowiadało się ślicznie.

Dawid śpi mi drugą godzinę, córcia również, ale przebudziła się na chwilkę i śpi dalej, a ja zaczynam się nudzić.

Polcia robię szarlotkę :) myślę, że będzie pyszna.

oooooooo mniaaaammmmm.....uwielbiam gotowac ,piec i wogole ale ciast to nie mam dla kogo piec moje chlopaki slodkosci nie lubia a ja az za bardzo wiec zamiast jednego kawalka ciasta zjadlabym cala blache

kupilam deserek banany dzika roza winogrona bobovity jakas nowosc i wcinał jak szlaony;OO
owocki to on lubi:)
dostalam @...heh mowilam, ze do piatku powinnam dostac :)
ide jesc kolacyjke kapac dzidziorka i pewnie was poczytam

e-kord mam nadzieje ze jakos sie naucze szybko wszystko ogarniac. Jak mlody jedzie do przedszkola i mam 2,5h dla siebie, z Pola oczywiscie, to i tak czuje sie jakby na chwilke ktos mi wolnosc oddal ;)

nesiaa ja mialam zamiar to zrobic na pol roczku, ale zostalam przeglosowana na "pozniej"

sylviontko moje gtarulacje :)

Madzia spoznione zyczonka dla Bartusia :) juz 7 miesiecy ma :)

mcgosia super wiesci :) napewno kamien spadl Ci z serca

polusia u was tez widze dobre wiesci :)

lece bo sie koncert zaczyna, pola zaczyna marudzic a sasiadki corcia spi i nie chce zeby zaraz dwie plakaly ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry