reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie
Wczoraj Was tylko poczytałam, ale nie miałam melodii do pisania. My dzisiaj po żlobku, no i powiem Wam że mała sie rozkreca. Pani mówiła, że najmniejsza a najwięcej rorabia w grupie tzn. piszczy i skrzeczy tak, ze tylko ja słychac. No zobaczymy co z niej wyrośnie. Noc dzisiaj kiepska przez ten katar, a odciąganie Fridą nie wchodzi w gre bo wydziera się co nie miara, więc padam z nóg. Teraz zasnęła SAMA! także uczymy się, uczymy...
Blu zdrówka dla Karolka, no niestety takie są poczatki uczęszczania dzieci do żłobków i przedszkoli.
Moniskabe nie tylko wy nie macie ząbków, my też.
No nic kochane idę po kawę bo padam.
Na razie!

ja natomiast bardzo odnalazłam się w roli matki i powiem szczerze, że gdyby nie kwestia finansowa chętnie zajęłabym się wychowywaniem dzieci i prowadzeniem domu - home menager;-) ale pewnie po jakimś czasie miałabym dość......

MAMY ZEBAAAA:D:D

ja też się odnalazłam w roli mamy :) SUPER. Nie wyobrazam sobie zycia bez dziecka teraz :-)

z nowosci Niko nauczył się podpierać na dłoniach :-) dzień pełen niespodzianek

wpadalm na chwile a wieczorkiem was nadrobic zamierzam, teraz tylko zdam relacje ..
no wiec godzinke temu odjachali teściowie i chrzestna z męzem - niby goscie ale zajeli sie soba , nic nie robilam prawie bo maly nie pozwolił , a do tego i dla innych przygotowali. Pierwszy raz nie odczuwam duzego zmeczenia po takiej imprezie
no i zgorszych nowinek- to Alanek nie dosc ze ma plesniawki to jeszcze gardełko przekrwione, wlasnie wrocilismy od lekarza, dostal leki a w czwartek do kontroli.
Mielismy sie szczepic , ale po tych lekach dopiero za 2 tyg najwczesniej . Tak mi sie wlasnie wczoraj zdawalo ze ma inny glosik ale sadzilam ze to od plesniawek .

Mam nadziej ze wszystko u Was ok, no i Ciekawa jestem co u Bartusia - ale moze do wieczora wytrzymam, teraz musze troche mieszknko ogarnac i przygotawac wałowke chrzesntemu i po poludniu zawiesc bo jak odchodzil ja karmilam i nie zdazylam.
Alanek dostal - kase w wiekszosc + 2 ksiazeczki pamiatki. A mama bizuterie od M i teściów ;)

edit --- O wlasnie przeczytalam ostatni post od polusi - ... ciesze sie za Bartus juz bedzie w domku
no i wielkie dzieki za kciuki i zyczonka ;)

Ostatnia edycja:
co z tym bb :( ? Ach ale gratki dla Waszych pociech robiących postępy i dla tych które błyszczą uśmiechem z ząbkami. Chciałam każdemu z osobna ale wywala nas :( i setny raz pisze posta.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry