reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie:-)

dawno mnie tu nie bylo weszlam na ostatnia strone i tu taka rewelacja, yra gratulacje!!!
nie pamietam czy sie staraliscie, wiem ze mialas jakies problemy w pracy ale pewnie sie cieszysz!! super! i bedzie za 1 zamachem!

nic troche was poczytam...:tak:

ooo i sylviontko tez:-) szalejecie dziewczeta:tak:

u nas z nowosci 1 zabek od przedwczoraj, ale jeszcze sie przebija...;-)

Ostatnia edycja:
reklama
I nas dopadł bunt mleczny. Od kilku dni pije mniej mleka, a dzisiaj to może z 400 ml w sumie. A tak go chwaliłam, że wszystko mu smakuje. Za to inne rzeczy wcina ze smakiem. Może wprowadzę jeszcze jedną kaszkę zamiast mleka. Sama nie wiem. A może mu się zmieni i znowu mleko zasmakuje.
Jutro idziemy na szczepienie, to poradzę się lekarki.

Jeszcze raz dziękujemy za życzenia:)

Matko, taka jestem padnięta, że już drugi raz edytuję, bo oczywiście zapomniałam napisać: Madziu, dobrze, że już jesteście w domku!!! Ale z tego co piszesz, w szpitalu Bartusiowi dopisywał humor, skoro tak podrywał wszystkie dziewczyny;)

Ostatnia edycja:
już wyluzowalam. Przez ostatni okres nic mnie nie cieszyło tylko myslałam jak wcisnąc mu butlę z mlekiem nawet w trakcie spania dawałam. Teraz jak zje to zje jak nie to nie. Widocznie nie chce i tyle. Sa inne rzeczy. Kaszki mnie ratują :) A rozwija sie dobrze ciezszy jest wiec tym bardziej sie juz nie martwie :)
wiec lgowa do gory kobity. Ładnie jedza maludy:)

Witajcie
Moje dziewczyny śpią, chociaż pewnie jutro z Lilką udam sie do lekarza, bo nie dość że katar nie przechodzi to budzi mi się co chwile z takim krtaniowym kaszlem. Moj M własnie skończyl antybiotyk na zapalenie krtani. Oby to nie było to.
A tak wogóle to:
Madziu dochodźcie do zdrowia bo Bartuś to super chłopczyk, a z Ciebie meeeeeeeega dzielna mama!
Asiu STO LAT! dla Szymcia!
Marciaa gratulacje zębolka, a ten brak apetytu to pewnie przez zęba;)
Polusia super że ćwiczenia przynoszą efekt i może to samodzielne zasypianie w łóżeczku to też efekt ćwiczeń?
Heronek samodzielne zasypianie Lilki to efekt mojego samozaparcia. Jeszcze idealnie nie jest, ale wiesz z moją Polą to zeszło mi do ok. 2,5 roku wiec nie chcę tych samych błędów popelniać.
idę kochane się ogarnąc, bo pewnie zaraz Lila znów się obudzi.
Pa!

Hejka wieczorowo!

Jeju same gratki się należą:

Marciaa za zębola!
Polusia za obroty!
asia za 7 m-cy!
madzia za powrót do nas!

My też nadal bezzębni. Dziś pogoda taka że moje dziecie nawet na dworze nie było:angry: Właściwie to za wiele nie mam do napisania:confused: dzień oki, mały je bardzo ładnie, także współczuję mamom niejadków ale tak jak pisze marciaa jeśli dzieci zdrowe i wesołe to lepiej wrzucić trochę na luz. Jak coś mi się jeszcze nasunie to napiszę a jak nie to dobranoc.;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry