reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Madziu witamy :)

Dzisiaj pierwsza :) Natalka znowu nie dała pospać, obudziła się o 2, 4, i 6 już nie śpi. Na 11 do lekarza, katarek nie mija i doszła chrypka. Pogoda okropna.

Miłego dnia życzę!

Marciaa a może spróbuj łyzeczką podać mu mleko albo z niekapka? może po prostu nie chce z butli pić?

Mój na śniadanie je 150 mleka, później kaszkę łyżeczką z 60-90ml mleka i na kolacje 210 mleka zagęszczonego... nie wiem czy to dużo czy mało... młody nie narzeka - ja tym bardziej.:-D

Madzia duuuuużo zdrówka dla Bartusia i buziaczki :****:tak:

lyzeczke juz testowalam co Ty...gadzinka sie uparla bleko ble. Dawalam herbatke i zaraz mleko szybko butle zamienialam bleeeeee..:) ja juz chyba wszystko przetestowałam

witajcie kochane
nocka niedobra. Budził sie maluszek od 24 co chwila. Ok. 3 polozylismy go do lozka i kimal do 6. Pewnie te ząbki ale i tak jest kochany i nie mogę narzekać :)
teraz wywija na puzzlach...zaraz sniadanko i pewnie spacerek bo nie wytrzymam w domu przez ta pogode.

hej dziewczyny:-) U nas pogoda jeszcze gorsza niż wczoraj, zgodnie z prognozami.....eh.....nocko spoko, nawet raz Franko nie jęknął.....szok....obudził się o 6.45, pewnie pospałby jeszcze ale tatuś szykował się do pracy na tyle głośno, że sie spać nie dało.....ja zaraz zjem jakieś śniadano bo już mi w brzuchu burczy, a Franek szaleje w kojcu.
Agulka witaj po przerwie:-)
polka sto lat dla Wiktorka
ionka zdrówka dla Oli
Cc dobrych wieści u lekarza!

Miłego dnia Mamusie:-)

Witajcie
U nas cała jazda z zebami zaczyna sie od nowa, bo ida gorne masakra, maly znow sie wiecej slini, znow sie robi maruda i znow mniej je, standart, chociaz i tak jest kochany.
marciaa,gosia gratuluje ząbów:)
polusiasuper, że mała trenuje obroty :) gratki wielkie:)
marela now wiesz, podziekuj adminowi :D
madzia84 witajcie Kochani!:)
wszystkim urodzinkowym 100 lat i kochanych rodziców życzymy z Franiem :D

my jutro na szczepienie brrrrrr

a ja dzis drugi dzien w pracy, ogolnie nie jest zle, jakos daje rade troche malo czasu na wszystko mam

nie dalo mi sie tak dokladnie was nadrobic tylko tak przejrzalam

u nas poki co tez ząbkow brak, choc chyba wychodza bo maly marudny i widac ze mu dokuczają, ale ja sie nie martwie, mezowi wyszsy ponoc pierwsze jak mial 9 miesiecy, gorzej tylko ze widac ze biedaczek meczy sie przez te ząbki

milego dnia

Witajcie kobitki:)
u nas pogoda paskudna, wieje straszny wiatr i jest szaro. w kominku rozpalone więc w domku przyjemnie:) nocka u nas koszmarna: mała budziła sie co dwie godziny i nie płakała tylko urządzała sobie nocne pogaduszki z piskami i krzykami. wstała o 7 na mleko pourzędowała ze mną w łóżku a teraz śpi. dziś M zawiózł Julkę do szkoły wiec miałam wolne:)
wszystkim chorowitym życzę szybkiego powrotu do zdrowia :)

kobitki przypominam bo ostatnie 3 dni akcji. klikajcie może nam się uda :)TWOJE PUDEŁKO z góry dziękuję :)

miłego i ciepłego dzionka życzę :)

Hello

Mnie niestety też zmogło choróbsko. W dodatku wczoraj byłam sama z chlopakami od 8 rano do 21 :( Dzisiaj mam nadzieję, że mąż wróci normalnie, czyli koło 18-tej. Głowa mi pęka, a jeszcze facet ze spółdzielni kuje płytki na balkonie. wrrr.....

reklama
blu zdrowia życzę!

ja mimio, że Franko zwykle jest grzeczny też czuję się bardzo zmęczona po takim dniu z nim sam na sam, zresztą w domu zawsze jest coś do zrobienia, więc czasu na odpoczynek brak....o 22 to już usypiam na siedząco.Wczoraj wypiliśmy z M po piwku. Koźlak - bardzo lubię to piwo i zamiast się "rozweselić" to ogarnęła mnie jeszcze większa senność...a teraz czas na kawkę

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry