reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

madzia dobre wieści, niech Mały nadal się kuruje, dochodzi do siebie i niestety jak trzeba to narazie szlaban na specerki
marela 3mam kciuki za dalsze postępy
polusia Ty to jak zwykle kobitko jak mróweczka, podziwjam Cię i zazdroszczę energii:-)

a ja właśnie obrobiłam to nieszczęsne prasowanie, ile ten mój M ma koszul:angry:żeby było ciekawiej jak ja mu nie uprasuje to wyjdzie w wygniecionej...eh...faceci....w międzyczasie położyłam sobie maseczkę na twarz. Nie robiłam tego chyba conajmniej ze 2 miesiące jak nie więcej. A teraz kawusia i chwilka dla siebie bo Myszek śpi, ale niebawem się zapewne zbudzi bo śpi już 50min:szok:

reklama
Witam!! Pogoda beznadziejna u nas od rana pada wiec pewnie nici ze spacerku. Mala spi troche ogarnelam pokoj i chwila wolnego. Wiecie co jakis miesiac temu maz w pracy dzwignal raptownie i mu w kregoslupie cos sztrzelilo (dysk) byl na zwolnieniu prawie miesiac i wczoraj dyrektor dal mu skierowanie na badanie wysilkowe zwiazane z tym wypadkiem. Kurcze boje sie zeby nie zwolnili go.:no:

ja tez poprasowalam ale nadgarstek mnie rozwala. Fastum do kitu sprobuje ketonal zel jak to nie pomoze to nie wiem...od ponad miecha sie juz bol ciagnie.
Mlody spi godzinę, siostrzenica ogl fotki z wakacji i mi tu nadaje opowiada o sprzata i chce ciuszki Nikosia poukladac :)))
tez kawke pije bo jakas senna jestem

Witam!! Pogoda beznadziejna u nas od rana pada wiec pewnie nici ze spacerku. Mala spi troche ogarnelam pokoj i chwila wolnego. Wiecie co jakis miesiac temu maz w pracy dzwignal raptownie i mu w kregoslupie cos sztrzelilo (dysk) byl na zwolnieniu prawie miesiac i wczoraj dyrektor dal mu skierowanie na badanie wysilkowe zwiazane z tym wypadkiem. Kurcze boje sie zeby nie zwolnili go.:no:
Ty się nie martw na zapas, może dlatego chce aby robił badania aby nic złego się nie podziało w trakcie pracy. a dla męża zdrówka życzę. i nie martw się będzie dobrze

Nawet nie mysle co to by bylo gdyby go zwolnili bysmy zostali bez grosza ja nawet rodzinnego nie biore bo maz ma pole i dom na siebie i dochod przekracza. Mam nadzieje ze to tylko tak kontrolne badania czy moze pracowac dalej na tym stanowisku.
Myszowata rocznica byla w niedziele. dziekuje. Spedzilismy ja we trojke ja zrobilam kolacyjke i siedzielismy w domku i wspominalismy.

Kochana wszystko bedzie dobrze,badz dobrej mysli.Trzymam kciuki.

Bartus spi,a ja sobie pije kawke.

witam sie cieplutko,
u ns tez pogoda do DE ale my i tak siedzimy w domu, żeby przegnać choróbsko, które chyba mnie zaczyna łapać ojjjj :-( głowa boli i jakoś tak :-( no ale dostałam też @ więc może to zbieg okoliczności.

dzis noc ok :-) wieczorem posmarowałam Olcię Vickiem dla dzieci i pieknie spała :-) obudziła się o 3ej, wypiła kubek picia i potem spałyśmy razem do 9:30 ;-) nos jakby lepiej, mniej leci, psikam jej physiomerem czy jakoś tak to się zwie i chyba pomaga :-)
wszystko dzis później. juz 13, a Ol śpi, nawet jeszcze obiadu nie jadła. zaraz powinna wstać.

ja wcinam pyszne ciasteczka włoskie z migdałami, ach uwielbiam je ;-)

Hello

Mnie niestety też zmogło choróbsko. W dodatku wczoraj byłam sama z chlopakami od 8 rano do 21 :( Dzisiaj mam nadzieję, że mąż wróci normalnie, czyli koło 18-tej. Głowa mi pęka, a jeszcze facet ze spółdzielni kuje płytki na balkonie. wrrr.....
Dużo zdrówka!
Wczoraj też cały dzień sama byłam z dziećmi, czasami sama się sobie dziwię, jak wytrzymuje z moimi łobuzami :)

Jesteśmy już po wizycie, lekko zaczerwienione gardełko, dostaliśmy pulneo syrop. Teraz dzieciaki śpią i mam chwilkę dla siebie, ale myślę, żę nie potrwa długo, Natalka nie śpi dłużej niż 1 h.
Na ile wam starcza jedno mleko? Moje dzieciątko tak jak i w dzień i w nocy najchętniej jadłoby co 2 h.

reklama
Cc też dostaliśmy puleno, ale dałam go tylko dwa razy bo Mały ładnie dochodził do zdrowia, w zasadzie przez kilka dni podawałam mu vitC i smarowałam pulmex baby i tyle, a co do mleczka to ok 2-3 dni

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry