reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ajentka Wszystkiego naj naj naj lepszego mężowi :)

Co do biszkopta, mam przepis na bardzo smaczny :) jakby ktoś chciał, robiłam z niego torcik, a jak pachniał mmmm :)

Ja poproszę:tak:

Dziewczyny M bardzo dziękuję za życzenia. Jak się cieszy hehe;-) Uzgodniliśmy że BB jest takim moim azylem i on nie zagląda żeby zobaczyć co tam wypisuje, czasem oczywiście coś mu tam opowiem to jest wtedy zadowolony że uchyliłam rąbka tajemnicy:-D

Witam sie i ja!
Ola spi smacznie a my sie relaksujemy na serialach:)
Moje dziecie tez nie ma czasu na sen bo w kolo jest tyle ciekawych rzeczy do odkrycia. Wogole nie jest zmeczona w odroznieniu od mamy!!!!!Niestety od piatku zostajemy juz same na 8 tygodni:(

wpadłam na trochę ale jestem wykończona. Po pierwszym przyjęciu urodzinowym Witka następne w sobotę. Było ok choć na T......ą nie mogłam patrzeć :p Ale z najważniejszych rzeczy to Franka coś bierze :( rano chlusnął mlekiem dwa razy :( ogólnie jest marudny i wieczorem po kąpieli zauważyłam taką małą wysypkę :( ale w sumie apetyt ma choć je tylko cycowe :) bo resztę dziś po wymiotach odstawilam. I do wieczora jest ok nic nawet się nie ulało. Rano mi zmarzł tzn.rączki miał lodowate dosłownie tylko więc napaliliśmy w centralnym. do wieczora był purpura. Ale w kąpieli szalał. Miałam jechać na szczepienie jutro i nici może za tydzień a do pediatry najwcześniej do chorych dzieci w czwartek:( i co tu począć nie wiem :(

Oj biedne te nasze chore dzieciaczki Polka zdrówka Frankowi

A Wiktorowi spełnienia marzeń no i samych 6!! :)
HappyBirthday-1.gif

Moje dziecie wykąpane nosek wyczyszczony inhalacja zrobiona najedzony kaszka i mlekiem smacznie spi,choc nie dokonca,bo cos sie wierci.

polka84 wszystkiego najlepszego dla Wiktorka:)

nessia wiem cos o tym ja tez jestem sama,mój M dzisiaj w nocy wyjechał,ale za 4 tyg bedzie.

reklama
Ja się już lepiej czuję, ale gardło mnie boli okropnie. Najchętniej bym cały czas piła.

Adaś spędza już większość czasu na podłodze. Niestety trzeba go pilnować, bo próbuje wstawać, co kończy się na ogół bolesnym upadkiem :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry