reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam marcowki
nocka wmiarę...teraz Synuś śpi. Ogladam wiadomości ...Orbis ogłosiło upadłość. Co ise dzieje juz drugie biuro. Ja sie interesuje bo skonczylam tir a to biuro to kupe lat pracuje i nikt by sie nie spodziewal..:szok:biedni ludzie co wyjechali i muszą wracac eh..
dzis fryzjer ale to dopiero poznym popołudniem.
Znowu leje i znowu uziemieni :(

reklama
Marciaa Niki na tej fotce ma superowe te puzzle, dużo ich jest? pytam bo one zwykle są sprzedawane w paczkach po 10szt, ale chyba to za mało, prawda?

ja fryzjer jutro bo w sobotę idziemy na weselę :) kurcze ostatni raz na weselu byliśmy 4 lata temu, mam nadzieję że się wybawię . szkoda tylko że Polinkę muszę zostawić z sąsiadką moja. Boże dziękuję za nią bo nie miałabym z kim zostawić dziecka :)
martwię się tylko czy pogoda nam dopisze bo mam sukienkę bez pleców a Julka na ramiączkach, najwyżej ubiorę jej na wierzch ciepły płaszczyk i sweterek co by nie zmarzła :)
idę robić naleśniki z pieczarkami na obiadek

Dzien dobry w ten jesienny dzien:( Jak tu wyjsc z dzieckiem na spacer w taka pogode??? Pozostaje nam popatrzec na drzewka przez okno. Mam nadzieje, ze aura szybko sie zmieni. Ja dzis z M pakujemy jego walizki. Az mi sie chce plakac, takie to zycie porabane!!!!!!!
Milego dnia mimo wszystko!

reklama
Hej Dziewoje:)
No wiec dzieki wszystkim za slowa wsparcia, bo juz sie balam, ze moim cos nie teges:/
Bylismy u pediatry i na szczepieniu i tez powiedziala, ze Franio ma na wszystko czas i spojrzala w jego gebule i powiedziala, ze niedlugo bede gorne zęby :D
ajentka wczoraj mialam bardzo podobna sytuacje, poszlam z M i F do swoich kolezanek i F siedzial patrzyl na nie i nie usmiechal sie wcale o dziwo, a jak tylko wszedl M od razu banan:) Ale M byl szczesliwy, w ogole widze, ze coraz bardziej jest zakochany w Małym i taki dumny jest z niego na każdym kroku:) Fajne to:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry