reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

polka84-wszystkiego naj naj dla Wiktorka:):tak::-D

dziewczyny troche zaczelam sie martwic, bo Franko
-dalej nie lubi lezec na brzuchu
- dalej nie chce sie przewracac z brzuszka na plecy i na odwrot (tego pierwszego nigdy nie probowal, a ten drugi potrafil robic z 1,5 miesiaca temu a teraz cisza, tylko na boki sie przekreca i czasami jak lezy na boku to sie przeturla na brzuch)
- siedzi bardzo niestabilnie i zawsze znosi go na jedną stronę

jutro idziemy do pediatry, ale jakos tak mnie te rzeczy martwia:(

wiadaomo intuicja mamy niezastąpiona :tak: ale Alan starszy i jest tak samo - no tylko ze od jakiegos tygodnia zaczal siedziec ale tez potrafi jeszcze sie gibnac . Wydaje mi sie ze maja jeszcze czas. A na brzuszku to wogole nie lezy, bo po minucie zarywa noskiem w podloze . Ale widzial go lekarz i wsio ok.

no i moge sie pochwalic - wygrywam 3:0 :-D, ale to wieczorne usypianie bylo tragedia :baffled: juz nawet dalam mu pociumkac cycka ale nie dalam mu przy nim usnac . Mam nadzieje ze przy nastepnym dziecku bede juz mądrzejsza :-D;-)

reklama
mysza m nie martw sie moja ma 6 miesiecy i sama nie siedzi na boki sie chwieje i z brzucha na plecy sie nie przekreci. ale z plecow na brzuch sie przekreci ale tez ciezko. moja to pulpet i sily nie ma. :D

Dzień Dobry:-) Cóż za dzień jesienny, leje i jest tak szaro na dworzu, że mam zaplone światła w domu...eh....wiecie co może to dziwne ale już marzę o Bożym Narodzeniu, choince, zapachu świątecznych potraw, ciekawa jestem jak Franko na to wszystko będzie reagował:-)
A wczoraj byłam na areobiku, ćwiczyłyśmy na talię, a instruktorka dała nam wycisk, już w połowie zjęć ledwo zipałam....
ajentka 100 lat dla męża, a i super myśl z tymi ciasteczkami
Dziś mój M ma imieninki:-) Miałam piec ciasto bananowe z tej okazji, ale wracając wieczorem z areobiku nigdzie nie udało mi się kupić bananów:-(
Ciepłego i słonecznego dnia Wam życzę:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie
co za pogoda:( leje, wieje, zimno- chyba już jesień pełną parą idzie. nawet na spacerek nie wyjdziemy z Polą.
ja na aeorobik jutro idę, tylko że na aqua aerobik.
nocka spoko mała spała do 7 tera jęczy w łóżeczku.
myszowata najlepszego dla mężulka :)

kobitki przypominam TWOJE PUDEŁKO musicie pomóc bo możemy nie dać rady :(

ciepłego dzionka :)

Dzień Dobry:-) Cóż za dzień jesienny, leje i jest tak szaro na dworzu, że mam zaplone światła w domu...eh....wiecie co może to dziwne ale już marzę o Bożym Narodzeniu, choince, zapachu świątecznych potraw, ciekawa jestem jak Franko na to wszystko będzie reagował:-)
A wczoraj byłam na areobiku, ćwiczyłyśmy na talię, a instruktorka dała nam wycisk, już w połowie zjęć ledwo zipałam....
ajentka 100 lat dla męża, a i super myśl z tymi ciasteczkami
Dziś mój M ma imieninki:-) Miałam piec ciasto bananowe z tej okazji, ale wracając wieczorem z areobiku nigdzie nie udało mi się kupić bananów:-(
Ciepłego i słonecznego dnia Wam życzę:-)

W takim razie wszystkiego Naj naj naj lepszego mężowi :) Spełnienia marzeń i gromadki dzieci :D
A co do ciasta upiecz coś innego, chyba, że to było jego ulubione :)

A tak pro po Witam, nocka tym razem o niebo lepsza, 2 razy mleczko, raz mała pobudka, a wstała o 7 30, także nie jest źle.
Za oknem szaro buro i pada, dzisiaj mam pełen luz, posprzątać z wierzchu mieszkanko i odkurzyć.
Miłego Dnia życzę!

polusia głosik oddany, jak co rano:tak:
ccaroline o ta gromadka dzieci to byłoby coś;-)a co do ciasta to tak się wkurzyłam wczoraj na brak tych bananów, że wyszłam ze sklepu bez niczego bo mi się odechciało tych zakupów i efekt tego jest taki, że nie mam w domu produktów na jakiekolwiek ciasto....buuuu:-(a bananowe M bardzo lubi ale jego ulubione to sernik, oczywiście w wykonaniu mamusi:-D

reklama
witam sie.

u nas srodek nocy a ja klikam.To zasluga Maksa:)
Czesto was czytam ale napisac nie mam juz czasu lub sil.
U nas wszystko ok,poza tym ze maly ciagle zakatarzony,nawet zaszczepic nie daje rady.

Duzo zdrowka dla przeziebionych mamus i babykow.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry