Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A M taki dumny że u tatusia zaraz się uspokoił i że to cudowne uczucie być rodzicem;-). Nie mogę powiedzieć M jest bardzo za małym, zresztą z wzajemnością. Wiadomo czasem się obija i muszę go lekko wstrząsnąć ale bardzo dużo mi pomaga więc nie narzekam. Dziś ma zresztą imieniny, które wyprawiamy w sobotę. Czuję się już prawie że zdrowa;-) więc dam radę wszystko przygotować. A będzie nas 10 osób + 3 dzieci 11 i 7 lat oraz 6 i pół miesiąca
więc trochę roboty mnie czeka. Dla dzieciaków wymyśliłam że upiekę takie kruche ciasteczka, ozdobię lukrem i lentylkami. Jak wyjdzie to wstawię foto. Oczywiście mój ich nie spróbuje, dostanie biszkopta;-)och kochana, nic się nie martw, jeśli z Twoim jest coś nie tak, to ja powinnam się o moją strasznie martwić, bo:dziewczyny troche zaczelam sie martwic, bo Franko
-dalej nie lubi lezec na brzuchu
- dalej nie chce sie przewracac z brzuszka na plecy i na odwrot (tego pierwszego nigdy nie probowal, a ten drugi potrafil robic z 1,5 miesiaca temu a teraz cisza, tylko na boki sie przekreca i czasami jak lezy na boku to sie przeturla na brzuch)
- siedzi bardzo niestabilnie i zawsze znosi go na jedną stronę
jutro idziemy do pediatry, ale jakos tak mnie te rzeczy martwia![]()