reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ja wpadłam na moment bo torta robię najstarszemu :) stracha na wróble musiałam do szkoły pomóc zrobić i w ogóle dzień szybko minął i tylko mnie szlag trafia że doba nie ma 48h :) Franko mój niestrajkuje wręcz przeciwnie ciągle by jadł :) madziaszybkiego powrotu do formy życzę Bartusiowi!!! asia 100lat dla Szymonka :)

Mój misiaczek wypił tylko 90ml,i spi jest padniety przez ten szpital teraz ma tu cicho,bo tam było tak głosno biedak nie mógł spac.Nawet go nie kąpałam tylko przemyłam chusteczkami.

A ja sobie pije piwko nalezy mi sie po tym szpitalu,a mój M juz spakowany.Własnie niedawno drzwonili z Gdanska gdyby nie choroba Bartusia byłby operowany w srode,no ale cóz czasem tak jest im dłuzej czekasz na operacje i ci pzrenaszaja tym dopada cie choroba szczególnie w takiej pogodzie.

A my tez bezzebni jeszcze:)

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem jakoś ostatnio nie miałam weny do pisania ale systematycznie podczytuje :tak: Miałam ostatnio małą depresje w związku z buntem mlecznym u Oli :-( niestety nastąpiło najgorsze i Ola dwa dni temu całkowicie odrzuciła mleko :-( nie ma takiej opcji żeby zjadła cokolwiek z mlekiem, nawet na śpiocha. Co ja nie wyrabiałam żeby coś zjadła mleczko łyżeczką, strzykawką, rózne kaszki - finał był taki że byłam cała w mleku bo Ola nauczyła się pluć mlekiem.
Dzisiaj byłam z małą u pediatry, dostaliśmy nowe menu, nie ma tam ani kropelki mleka, chyba moja Ola będzie jedynym dzieciakiem które nie będzie jadło wogóle mleczka - mam nadzieje że to będzie chwilowe i za jakiś miesiąc Ola spowrotem zaakceptuje mleko. Nasze nowe menu to: 2x dziennie zupka jarzynowa z mięskiem, 1 dziennie hemoglobinat drobiowy, 1x dziennie deserek, 2x dziennie sinlac.
Tak więc Ola stanie się prawdziwym mięsożercą ;-) Boziu oby tylko zjadała.
Dzisiaj zjadła obiadek marchewka, groszek, pomidorek i indyczek - chyba smakowało bo sporo zjadła :tak:
Jutro czeka nas sporo załatwiania bo 17 chcemy wkońcu Ole ochrzcić - najwyższy czas oderwać ją diabłu od ogona :tak:

madzia84 super że już jesteście w domku, buziak dla Bartusia :tak:

Asia wszystkiego najlepszego dla Szymcia :tak:

moj 0 ml mleka od 2 dni czym Wy sie przejmujecie chyba ja mam powody...
pewnie tylko w nocy mi wypije aczkolwiek też ostatnio się buntuje loteria mowie Wam.
Marciaa a może spróbuj łyzeczką podać mu mleko albo z niekapka? może po prostu nie chce z butli pić?

Mój na śniadanie je 150 mleka, później kaszkę łyżeczką z 60-90ml mleka i na kolacje 210 mleka zagęszczonego... nie wiem czy to dużo czy mało... młody nie narzeka - ja tym bardziej.:-D

Madzia duuuuużo zdrówka dla Bartusia i buziaczki :****:tak:

asia2702- gratki dla siedmio-miesięczniaka ;) :-D
caroline- bardzo spoznione zyczonka dla Dawidka :tak:
polka- rowniez spoznione zyczonka dla Franka :zawstydzona/y::tak:
mcgosia, marcia- gratulacje ząbka :tak:
ha- nadrobiłam wszystko ;) :tak::-D, najlepsza byłą ostatnia strona ;) dzięki myszy :-D;-) poszło gładko :-D:-D:-D

godzine temu dowiedzialam sie ze w srode moja mama wyjezdza do Włoch , kurde teraz to juz zostaje sama z małym , a do tego działka -10 km od domu cała w warzywkach i owocach jeszcze . Szkoda to zmarnowac bo dla Alana w sam raz ze swojej działki a M ciagle w pracy a w weekendy akurat ma szkolenia :baffled:

no i ona czesto zajmowala mi sie malym a ja moglam cos zrobic a teraz to juz nawet nie ugotuje obiadu :baffled: a przeprowadzka itp . lekki szok.
a za 3 tyg do pracy - juz mi sie plakac chce na sama mysl.
A w roli matki tak srednio sie odnalazlam, kocham tego mojego łobuziaka i nie wyobrazam sobie bez niego zycia aale nie mialabym przeciwko nic jakby byl ciut spokojniejszy i potrafil choc chwile sie soba zajac :confused:, nieraz nie ukrywam ale łapie doła przez zmiane trybu zycia :baffled:

reklama
Witam po dluzszej przerwie,bylam w Lublinie u rodzicow i dopiero dzis wrocilam siedzialam tam ponad 2 tygodnie i juz mialam dosyc zrzedzenia matki. Ale troche odpoczelam od szwagierki jak mnie tu zdenerwuja to znow tam na troche pojade i tak w kolko :) A u nas tez zabkow nie ma. Niewiem kedy przeczytam to co sie dzialo jak mnie nie bylo. pozdrawiam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry