reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie:-)U nas nocka taka sobie, o 4.30 Franek się obudził, zaczął gadać, śmiać się, chciał się bawić, zasnął na nowo po 30min, a o 6.45 znów zwarty i gotowy. To też wstałam z bólem głowy i pierwsze co zrobiłam to udałam się w stronę apteczki. Teraz jest już duuużo lepiej. Na śniadanko zjadłam solidną porcję sałatki jarzynowej a Franuś michę kaszki bananowej. Do picia ją lubi ale w wersji z łyżeczką było ciężko, miał odruch wymiotny. Nie wiem zupełnie czemu ale woli kaszki hippa niż nestle:confused:A mi się kawa rozpuszczlna skończyła i muszę sie sypanej napić, a średnio mi podchodzi, a wiadomo kawa to podstawa:-D
pozdrwiam Was cieplutko i miłego dnia życzę:-)
a i byłabym zapomniała....niestety pogoda nadal tragiczna:dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hello,
ja też nie lubię podawać czopków,ale raz mi się zdarzyło, i wydawało mi się że to nie jest za przyjemne dla małej:/ ale syrop tez mam wrazi co...
dzisiaj mała obudziła się o 4 rano:/co prawda usneła o 18.30 więc spała ponad 9 godzin, ale zazwyczaj budzi się po 6, no ale ja nakarmiłam położyłam i tak się wierciła do 5:15 i spała tylko do 7:( no ale za to teraz śpi po stoczonej ze mną walce , a ja piję kawkę i czekam na męża, bo wraca po 72 godzinach w pracy...
acha dziś postanowiłam sama zrobić obiadek dla niuniu, będą pierwszy raz buraczki:)

o ranyyy czy ja dobrze widze-5 stopni na dworzu, szok!!!!!!

Hej, nocka fatalna. Niko budizl sie co 10 minut z płaczem i nagle miał nos zapchany gesta wydzielina skad ?:szok::szok:
Teraz odsypia, ja czuje sie strasznie Ł. marudzi, ze gardło go boli. No ale tak to jest jak łazi sie ubranym jak na lato. Ale jestem zła:angry::no:
Ja tam tylko czopki podaje w ostatecznosci paracetamol. W sumie raz uzyłam.

:(((

Witam u nas nocka super :) jedna pobudka o 4 :) Natalka zjada więcej mleczka przed snem być może to jest powód, korzystamy tylko z trójprzepływowego smoczka, z dwójki denerwuje się, że wolno leci.

Co do czopków u nas wszystko po nich w porządku, teraz gdy muszę dać coś przeciwgorączkowego czy bólowego daję w syropie.

Za oknem świeci piękne słonko, ale jest chłodno i do tego wiaterek.

Miłego Dnia życzę!

Marciaa rozumiem Twoją złość, mój M też chodzi ubrany jak w lato, masakra, do tego bez parasola nawet jak leje, no nie mam siły do niego, ciągle jest w związku z tym przeziębiony a wiadomo, że Mały tak szybko wszystko od nas przejmuje, że tylko czekać, że jak któreś z nas ma katar to i on:angry:
Ccaroline u nas to w ogóle smoczek do kaszek jest grany:-D

Witam dziewczyny:-)
Bardzo dawno mnie nie było , czasem podczytywałam co u Was ale jakoś nie miałam weny do pisania. Oczywiście nie jestem na bieżąco ale mam nadzieję że u Was i Waszych pociech wszystko ok:-):-):-)
Moja Kingusia ostatnio trochę marudna, ma kłopoty z zasypianiem w dzień ale mam nadzieję że to tylko chwilowo.

Mam nadzieję że teraz będę zaglądała częściej.

Witajcie,
U nas noc mocno średnio, żeby nie powiedzieć źle. Ja pokłocona z M, wiec nie moglam spac do 2, na dodatek fatalnie sie czulam, mialam dreszcze i zoladek mnie bolal, a dzis ujawnila sie pprzyczyna wszystkiego bo dostalam @. Pierwsza od porodu, jak na razie nie jest zle.
Mlody w nocy tez jakis nieswoj chyba czul moje nerwy, bo pobudka na jedzenie o 00.30 i 4.30 co generalnie budzi sie ok 3 i pozniej ok 7. Echhhh
na dodatek wczoraj pochlonelam cala czekolade wedla z zurawina i brzoskwinia mmmmm pycha, no ale dzis przyczyna tego incydentu wyszla na jaw;)

witam:)
u nas masakra noc nie przespana, Pola od 2:30 budziła się co 15 min z płaczem, dostała pić, nie miała temp. a tu płacz. to chyba te zęby cholerne, dostała syropek i nic do 4 rano co 15 płacz. wzięłam ją do nas do łóżka ale to samo usnęła o 5 rano, usnęła i pospałyśmy do 7. teraz jest znowu płacz. nie wiem co o tym myśleć bo kaszkę na śniadanie zjadła całą.
ja padam na ryjek, nie wiem jak przetrwam ten dzień a jeszcze mam jechać na 15 do fryzjera.
u nas też zimno, wieje wiatr,5 stopni tylko.
życzę cieplutkiego dnia :)

TWOJE PUDEŁKO proszę o głosiki dziś ostatni dzień akcji

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry