reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Olenka usnela ale ciezko jej to szlo. Dostala jakiejs energii o szalala po calym lozeczku:) Tak to juz kolo 20 spi smacznie. Dobranoc dziewczyny, uciekam bo ostatnie chwile z mezem wiec kozystam!

witajcie wieczorkiem :)
moja mała też nie mogła usnąć, zjadła 210 mleka wypiła 60 herbatki i po wielkich jękach usnęła.
też uciekam przed telewizor oglądać modelki i ma jak miłość

polusia gratki z okazji zębolka, my nadal czekamy

U nas mały zasypia tak ok. 19-20 śpi do 7-8 z jedną pobudką na karmienie ok. 3-4. Czasem przebudzi się wcześniej ale to na smoka. Jeśli jest inaczej i mały się budzi częściej to trzeba szukać przyczyny bo znaczy że coś jest nie tak. Nie wyobrażam sobie żeby mi dziecko do 23 szalało, to już wogóle zero czasu dla siebie a tak to choć wieczory są dla nas.

Witam wieczorkiem u nas zmiana diety nie przyniosła efektów do tej pory Ola odmawiała mleka a dzisiaj nie chciała nic już jeść :-(.
Byliśmy z małom w szpitalu pobrali jej krew, no i po oględzinach pediatra stwierdziła że mamy zapalenie gardziołka :-( nio i znów antybiotyk.
Oprócz antybiotyku mamy dawać jej nurofen ale jakoś dziwnie na niego zareagowała, tak jakby zaczeła piać :confused: wiem że to dziwnie brzmi ale po zaaplikowaniu czopka wydawała dziwne odgłosy. A jak wsze dzieciaki reagowały na aplikacje czopeczków?

Witam wieczorkiem u nas zmiana diety nie przyniosła efektów do tej pory Ola odmawiała mleka a dzisiaj nie chciała nic już jeść :-(.
Byliśmy z małom w szpitalu pobrali jej krew, no i po oględzinach pediatra stwierdziła że mamy zapalenie gardziołka :-( nio i znów antybiotyk.
Oprócz antybiotyku mamy dawać jej nurofen ale jakoś dziwnie na niego zareagowała, tak jakby zaczeła piać :confused: wiem że to dziwnie brzmi ale po zaaplikowaniu czopka wydawała dziwne odgłosy. A jak wasze dzieciaki reagowały na aplikacje czopeczków?

Witajcie
Nie pisałam ostatnio bo mała zakatarzona i jeszcze doszedł kaszel wiec siedzimy w domu. Byłam wczoraj u pediatry i dała nam Stodal i kazała usuwać wydzielinę, a osłuchowo czysto, ale mała męczy sie okrutnie. Tego kataru sa ilości niesamowite, a zębów brak.
Polusia gratulujemy Polci i zazdrościmy.
Mazia, dronka STO LAT dla półroczniaków!
Uciekam bo mała kaszle.
Pa!

reklama
Mój mały dopiero po 22 zasnoł cos duzo energii miał na zabawe.
Pisała do mnie kumpela i jej córcia miała tą samą operacje dzisiaj co Bartek bedzie miał trwała 6 godz i sie udało bezproblemową,teraz na nas kolej i czekam na tel.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry