reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Zazdroszcze mamuskom które dzieciaczki idą tak szybko spac.Mój ma teraz o 20 inhalacje i czasem o 22 dopiero idzie lulu.Chociaz zdarzają sie takie dni ze zybko idzie spac ale wtedy są pobudki w nocy.

reklama
to ładnie śpi, mój chodzi spać ok 20-20.30 i śpi do 6-7, ale bywa, że i o 5.30 jest zwarty i gotowy by witać nowy dzień, a i zwykle budzi sie raz w nocy, nie wiem, o której bo nie patrze na zegarek, daję mu tylko smoczka i zaraz dalej śpi:-)

mazia super slajdzik:)

Zazdroszczę wam, że dzieciaki tak super śpią :) U nas Natalka śpi w dzień 2 razy czasami 3, na noc idzie spać o 20, gdy uśnie wcześniej, pobudka w nocy gwarantowana, a wstaję 7,8 :)

Adaś chodzi spać o 19-20. Karol zaraz po nim ;) Jakby mieli mi szaleć do 22, to bym oszalała...

Polusia, gratuluję ząbka!

A ja sobie wlaczylam Bryana Adamsa jezu ale mi sie humor poprawil uwielbiam Go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O rany, słuchałam go w podstawówce :D

A z tymi danonkami to czy wy aby nie przesadzacie? Wiadomo, że nie jest to produkt przeznaczony dla niemowląt, ale żeby od razu świństwo? Chyba nie większe niż inne słodycze ;)

ja tam nie mówię że danonki to świństwo bo sama je lubię ale przyjdzie odpowiedni moment kiedy moje dziecko będzie na niego gotowe bo teraz jest jeszcze za malutki.

Adaś chodzi spać o 19-20. Karol zaraz po nim ;) Jakby mieli mi szaleć do 22, to bym oszalała...

Polusia, gratuluję ząbka!

O rany, słuchałam go w podstawówce :D

A z tymi danonkami to czy wy aby nie przesadzacie? Wiadomo, że nie jest to produkt przeznaczony dla niemowląt, ale żeby od razu świństwo? Chyba nie większe niż inne słodycze ;)

Blu pracowalam w danone,moj szwagier tez pracuje;D wiem co to :P

reklama
Milenka zasypia różnie ,raczej po 21.Spi bez pobudki do7 czasem dłuzej.Godzinke po pobudce dosypia.W dzień śpi około 13 i po 17.
Polusia gratulujemy perełki w uzębieniu Poli:)
Danonki są dla przedszkolaków. Poznałam jednego z dyrektorów danona. On był wtedy w ostatniej klasie ,ja w pierwszej, w tym samym technikum:)Póżniej widziałam go w reklamie tv:)bo wyjechał do stolicy.
Moja córeńka śpi teraz. Kaszle brzydko, temperatura 37 stale.Gdy chcę podac syropek czy antybiotyk robi dziubek jak do buziaczków i musze sie natrudzić.Rano nawet miała odruch wymiotny choc syrop słodziutki.No i apetyt marny, zjada najwyżej 120 na raz.Picie też tylko pare łyczków, boli gardełko:(
Pisałyscie o siadaniu.Milenka nie siedzi samodzielnie stabilnie , chyba że podparta, tak to leci do przodu.A niedługo 8miesiąc stuknie. Pełza swobodnie wszedzie, próbuje raczkować.Nie zdziwie sie jak prędzej wstanie niż poraczkuje , tak samo robił jej braciszek.
Madzia wróciliscie ze szpitala z Bartusiem, zdrowszy mam nadzieję:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry