reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dzięki dziewczyny za tak żywą dyskusję :) moja szwagierka myśli że jest najmądrzejsza :) ale nic opr... Dostała!!!:) a ja daje jogurty naturalne ale z owocami ze słoiczka i jest ok :) bo hipp go też uczulil a danonki nigdy to świństwo gorsze niż myślimy :( a puzzle kupię!!! Buziaki dla wszystkich od mojego najstarszego za życzenia. P.s. wiktor dziś znowu dostał 6 i to z plusem w dzienniczku przyniósł z angielskiego :)

reklama
Witajcie :happy:

Dronka, Mazia wszystkiego naj dla dzieciaczków!!!

Wczoraj byliśmy na szczepieniu, Szymon waży 8,5 kg. Wszystkie pielęgniarki się nim zachwycały i pytały, czym go karmię, że taki dorodny. A przecież w porównaniu do Waszych pociech to jest taki średni. Na to mój P stwierdził: no jak to czym go karmimy - kotletami przecież, a że nie ma zębów, to przeżuwamy ;-) Matko, ale obciachu narobił :zawstydzona/y: Lekarka stwierdziła, że rozwija się prawidłowo. Następne szczepienie po 27.02.2011 :-)

Ja już po pracy. Jakoś tak dziwnie się czuję, bo nie pracowałam prawie 9 miesięcy. No i plecy mnie strasznie bolą, chyba dlatego, że ja nie mam zwyczaju siedzieć w czasie lekcji, no i na prawie każdej przerwie dyżur, więc też na stojąco. Jutro wolne :-)

Może uda mi się jeszcze zajrzeć. Trzymajcie się!

to juz teraz nie wiem co podać zeby było dobrze:)
marti a ty ile tej kaskzi robisz bo w schemacie jest pol lyzeczki...i nie wiem po jakim czasie bedem u mogla podac taka na sniadanie zeby sie najadł
ja kupuję tą bobowity, i na 150 ml wody jest 5 łyżek, ja robię na 180 i podaję butelką jak nie mam czasu łyżeczką...a są też takie kaszki nestle, co się je robi na mleku modyfikowanym, ja zawsze podaję na noc-ułatwia ona trawienie i jest sycąca...
dronka-mega buziak dla córci:************************

Ostatnia edycja:
reklama
Gratuluje polusia! U nas dzis ciezka noc, marudzila caly czas i jeczala co 20 minut sie przebudzala z piskiem i pchala raczki do buzi a o 3 wstala i nie spala do 5 przysypiala na rekach. Tez jej pewnie niedlugo zabek wyjdzie bo ma takie twarde dziasla a szczegolnie prawa 1 na dole.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry