reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja kupilam malemu zwykly jogurt naturalny i pomieszam mu z bananem czy cos.

A tak to dalam mu raz z gerbera mus owocowy z jogurtem.

Sanonkom mowie stanowcze nie co najmniej jeszcze przez rok jak nie dluzej.

reklama
to juz teraz nie wiem co podać zeby było dobrze:)
marti a ty ile tej kaskzi robisz bo w schemacie jest pol lyzeczki...i nie wiem po jakim czasie bedem u mogla podac taka na sniadanie zeby sie najadł

polusia czekam na wieści co do puzzli:-)a i u nas ten rosołek był wczoraj grany i smakował nawet, a dziś rybka i to z bólem
Marciaa ponoć jak dziecko je już gluten 2 miesiące to można dawać bez ograniczeń, ale pewności nie ma, gdzieś tak czytałam....
co do danonków to też myślę, żeby nie dawać, moja siostra zaczęła dawać swojemu synkowi jak miał 10miesięcy serek Bieluch (pewnie znacie), pani pediatra powiedziała jej, że mogła się wstrzymać do 12 miesiaca, ale skoro już dała i jest wsio ok to niech je, ale właśnie jakieś zwykłe serki najlepiej z małych mleczarni niż te niby dla dzieci z wielkich koncernów - kurdę nie ten wątek.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej hej,
a u nas słońce od samego rana, po obiedzie musimy jechac do miasta do cholernego urzędu. Ol juz prawie kataru nie ma, za to ja mam :/

mirosia, nie wiem co nowego ci poradzić, u nas takiego problemu nie ma. ale wiesz, czasem ja sama mam cos takiego, że stoi mi "powietrze" w gardle i nie umiem tego odbić :/ okropne uczucie, jakby mnie ktos dusił. no ale co innego dorosły, a co innego maluszek.

mazia, sto lat dla Jasia!

dla mnie te dziecięce słoikowe jogurty w ogóle nie przypominają jogurtów, a juz bobovita wcale. wczoraj próbowałam dac, ale Ol nie bardzo chciała. także jogurt naturalny i owoc do tego myslę że będzie lepszy :-)

Hejka:-)

U nas nocka ok spalismy do 7.20,ale jest bardzo marudny i płaczliwy i zauwazyłam ze dolne dziąsełka są spuchniete takze pewnie to na ząbki.Teraz spi,ale zasnoł mi na rekach,bo mocko płakał.Pogoda jesienna.

mazia buziaki dla Jaska :-)
myszowata wszystkiego najlepszego dla mezulka;-)
polusia głosik oddany:-)

Dobrego popołudnia zycze:-)

ja podaję jogurty bobowita , na normalne jestem jeszcze na nie, wydaje mi się że jasiu jest na to za mały.

mirosia spróbuj butelką, bo tak się nie da, i dla małego i dla ciebie.

marcia a tobie mały w ogóle mleka nie je? wiesz on jest malutki, najmłodzszy a naszych maluszków, wiesz on musi mleko jeść, to dla niego najważniejszy teraz posiłek, pełnowartościowy, pytałaś pediatry? może zmiana mleka? bo wiesz nikoś może się przyzwyczaić i będzie klops a bez mleka oj niewiem czy tak można.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry