Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Odciąganie przed karmieniem nic nie da. Mleko tryska w czasie odruchu oksytocynowego, który następuje po kilkunastu sekundach ssania. To nie jest tak, że piersi są przepełnione i dlatego tryska. Piersi mogą być pełne w czasie nawału pokarmu, ale nie po pół roku karmienia. U mnie też tryska, więc to raczej normalne zjawisko. A co do butelki, to podobno więcej powietrza dziecko łyka pijąc z butelki niż z piersi.no właśnie, to może problem jest w tym że z piersi dużo Ci leci, i nie nadąża, i łyka dużo powietrza, więc albo przed kermieniem odciągaj, żeby tak nie"CHLUSTAŁO" albo odciągaj w ogóle i dawaj butelką...
ja podaję jogurty bobowita , na normalne jestem jeszcze na nie, wydaje mi się że jasiu jest na to za mały.
mirosia spróbuj butelką, bo tak się nie da, i dla małego i dla ciebie.
marcia a tobie mały w ogóle mleka nie je? wiesz on jest malutki, najmłodzszy a naszych maluszków, wiesz on musi mleko jeść, to dla niego najważniejszy teraz posiłek, pełnowartościowy, pytałaś pediatry? może zmiana mleka? bo wiesz nikoś może się przyzwyczaić i będzie klops a bez mleka oj niewiem czy tak można.

Nie mieliśmy takich problemów. Myślę, że przydałoby się wam usg brzuszka.blu to jest tak jak mówisz. Mleko właśnie mi tryskało jak Olek puścił pierś zaraz po tym jak czułam napływ pokarmu. Twój starszy syn też ulewał, powiedz czy też mieliście z nim problemy z odbijaniem?? Może to ma jakiś związek.... Nie wiem już myślę na wszystkie sposoby...