reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
hej.
dzisiaj niespodzianka z rana, dostalam pensje, sporo mniejsza ale zawsze. A myslalam, ze juz koniec z kasa. :-)

Polusia oddalam glosik. :-) pierwsze miejsce, pewnie juz do konca.

otworzyli u nas PEPCO ide dzisiaj zobaczyc co tam maja.

Buziaczki dla chorowitkow. :*

polusia głosik oddany:)
my mamy smoczki 4, ale i tak musiałam poszerzyć dziurki bo ja podaje z zagęszczaczem, albo kaszki i nawet przez 4 kiepsko idzie...
M wrócił zmordowany, Gabryś jakoś ciężko zasypia, kręci się wierci, fack chyba za bardzo ją pochwaliłam ostatnio, bo zasypiała w 5 minut, eh nie zawsze jest idealnie:/a szkoda
marcia-zdrówka dla całej waszej 3, dużo sił przesyłam w walce z przeziębieniem

Ostatnia edycja:
Witajcie:)U nas tez zimnica...Nocka spokojna,pobudka o 6 .Zjadła mleczko i spała dalej.Gorączki brak,kaszel jej nie wybudzał to odpoczęłyśmy obie:)Po 8 podałam jej cebion i wszystko co zjadła wczesniej zwymiotowała:( Pożniej dałam kaszke to wypiła całaporcję i spi teraz znowu.
My stosujemy czopki przy gorączce powyżej 38,5 bo w ciągu 15 minut działaja a syrop godzine czy dwie zanim zadziała ,mówiła mi pediatra.

W pepco faktycznie chińszczyzna i ta niby bawełna w praniu sie kurczy, trzeba brac wieksze ciuchy. E-kord racja ze do domu zawsze cos fajnego znajde:)Zdrówka dla chorowitek zyczę!

Witam:)
U nas nocka ok,synus obudził sie o 6.15 na mleczko pofikał i zasnoł a wstalismy po 8.Pogoda ładna,ale zimno no ale my uziemieni w domku.Bartus drzemkuje ale ciągle sie lekka.

kasia0305 witam:)
polusia głosik oddany:)

Dobrego dnia:)

Witam u nas nocka spokojniejsza niz wczoraj ale mala dalej marudna w dzien. My do kaszy uzywamy trójprzepływowego a do mleczka 3. Niech ta pogoda sie poprawi to bym poszla na dwor troche odpoczela od tego domu... Bym chciala sie wyprowadzic z tad tylko gdzie? Nawet chwili nie moge sama w pokoju posiedziec bo zaraz albo tesciowa przyjdzie albo szwagierka i to bez pukania,rozumiem ze to ich dom ale bym chciala tez czasem sama posiedziec z dzieckiem. I jeszcze wczoraj szwagierka tak napalila w centralnym ze mialam w pokoju 27 stopni!!! A mowilam nie pal duzo a ona nie nie bede duzo palic. mala nie mogla przez to usnac i usnela ok 22 wlosy miala mikre plecy tez spocone,mimo ze okno mialam uchylone i grzejniki poprzykrecane. Jej to wiecznie zimno w lecie pod pierzyna nawet spi!!! jeszcze troche i zwariujue w tym domu. My dokladamy sie do pradu i wszytskiego a ona nic! Nawet jak chleb kupi to matka jej oddaje a je tez przeciez! A pracuje ma 42 lata i chlopa alkoholika niepracujacego to wspominalam kiedys i jego utrzymuje a nie mieszka tu tylko przyjezdza. OJJJ jak lepiej od razu tak wygadac sie. A moj maz jest znowu taki ze on nic nie powie jej choc tez go to denerwuje. A ja wiem ze jek cos powiem to bedzie wojna straszna.

reklama
Witajcie!
Mialam okropne dwa dni i nocki. Z Mlodym rzeczywiscie jest cos nie teges....Niby zeby ida, niby nie ida...Chory nie jest, w dzien ladnie spi. A w nocy budzi sie co godzina, co pol godziny....Do tego chyba wczoraj dostalam @, chyba, bo poplamilo tylko troszke , a dzisiaj przestalo. Ale bolalo wszystko jak zwykle, jak ch...ra...Nalykalam sie proszkow i przechodzilo na godzinke...ech

mazia i dronka buziaki dla polroczniakow!!!

polusia
gratulacje dla Poli zabiastej!

polka jakiego zdolnego Ty masz synka!No rzeczywiscie nic, tylko na studia zbierac!!!

Milego Dnia!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry