reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

totalnie mnie rozłozyło :-(
dobrze, ze Ol lepiej.

my jak cos stosujemy nurofen w syropku, albo calpol. czopków nawet nie mam w domu.

nie mam pojecia co jeszcze pisałyscie, bo czytam na raty od 9 rano.

reklama
Oj trochę oddechu mam wreszcie:-) Mała śpi już ponad półtorej godziny:-) a że usnęła na naszym łóżku to muszę przy niej być jakby się obudziła i chciała uciec na podłogę:-)
Co tam sprzątanie poczeka a ja troszkę nadrobię zaległości na bb:-)

a ja właśnie najadłam się pomidorówki własnej roboty i mimo, że zwykle w kuchni to mam dwie lewe ręce (wstyd się przyznać:rofl2:)to tym razem jest całkiem całkiem:-D No a poza tym to NUDA. Franko śpi, M w pracy, ja popołudniu ruszam na aerobik, wyjdę sobie z godzinkę wcześniej to może odwiedzę mój ulubiony mały sklepik z końcówkami kolekcji:tak:
A co u Was?:-)Znów tu cichutko...

a my dziś niestety zaliczyliśmy wizytę u lekarza :( Franko ma aftę :( i smoczek go drażni :( i płacze bez niego. Na szczęście jest jedna mała więc dostaliśmy tantum verde i psikamy. No a Oliwkę zaatakował też jakiś wirus bo w nocy wymiotowała i miała gorączkę a teraz jest ok obiad wcina z apetytem a rano była kiepska. W sumie to na wirusa niewiele pomaga więc mała dieta lekkostrawna i Bioaron C i Ibum :) i działamy-Mam nadzieje że nie przejdzie nic na innych w domu bo w domu już mały chaos :) teraz Frank buszuje po podłodze a ja powinnam się brać za porządek.ale może mała kawa i nadrabianie bb :) he he Muszę jeszcze upiec (zrobić) ciasto shreck. Pozdrawiam Was z dzieciakami. Mój najstarszy poszedł na dyskotekę.

reklama
a ja przed chwila wstawiłam na shreka przepis haha ale się zbiegło.Teściowie przyjeżdżaja i chce błysnąć:) Mam też prepis na bułeczki takie z serem i szynka juz w środku, mam chęć wypróbowac .Tylko mężul musi sie dziecmi zająć troche, zobaczymy jak wróci.W auchanie sa fajne kożuski dla dzieci po 15zł, wysłałam go żeby obadał.
Może wyda sie Wam dziwne ale ja nie jem majonezu a nic z nim.Wszędzie wyniucham, sam zapach mnie mdli i na mdłości zbiera od dziecka.Mój młodszy brat ma tak z masłem ,je suche pieczywo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry