reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Pozdrowienia dla wszystkich marcówek od majówki!
Czy są wśród Was takie które do pół roku karmiły tylko piersią i dzieci są zdrowe? Bo ja tylko piersią i wszyscy mi już na głowę wchodzą że dziecku to już nie starcza, a dziś był ważony i podwoił wagę urodzeniową więc czy muszę go już czymś dokarmiać?

ja karmiłam 6 miesięcy tylko i wyłącznie piersią:tak:teraz dopiero zaczynamy nowości:tak:Natalka właśnie miała kontrolną morfologię i jest zdrowa jak ryba:tak::tak:zresztą do tej pory ani razu nie chorowała:tak::tak::tak:tfu tfu;-);-)

Czy są wśród Was takie które do pół roku karmiły tylko piersią i dzieci są zdrowe? Bo ja tylko piersią i wszyscy mi już na głowę wchodzą że dziecku to już nie starcza, a dziś był ważony i podwoił wagę urodzeniową więc czy muszę go już czymś dokarmiać?
No ja np. W sumie to młody dalej jest głównie na piersi, bo zupkami gardzi ;) Zjada deserek albo pół banana i parę łyżeczek obiadku. Waży ponad 9 kg, raczkuje, dzisiaj nawet wstał w łóżeczku, ma 2 zęby i idą kolejne... to chyba zdrowy ;)

witam wieczorkiem
a ja u fryzjera byłam i fryz na wesele mam :) w sobotę tylko mnie uczesze fryzjer i już :) mój M zapytał co mi będą czesać jak moje włosy takie króciutkie :)
mała coś kiesko z tym zębem bo wyrzynanie było ok ale teraz masakra, co chwilkę popłakuje i wkłada palce do buziaka.
monia gratki zębolka :)

Witam wieczorkiem :) Natalka już śpi :) w dzień była bardzo grzeczna, katarek coraz mniejszy, apetyt wrócił :) Tatuś położył ją spać o 20 :) Mam nadzieję, że będzie tylko jedna pobudka.

Dzisiaj rodzeństwo kąpało się razem :) a jaki Dawidek zadowolony :) Nie mogę się doczekać jak będą razem się bawić :)

Witam!

Oj widzę że na marcówkach same choróbska się panoszą. Życzę wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia.
Przyłączam się do tych majonezowych.:-)
Ja dziś i jutro kupa roboty bo w sobotę imieninki męża wyprawiamy. Marcel tfu tfu odpukać oaza grzeczności i dobrego humoru:tak: U nas szło dziś pojeździć wózkiem bo pogoda bardzo ładna, wiadomo zimno ale słonecznie. Także spacer połączony był z zakupami, a wiadomo jak to przy imprezie zakupów do zrobienia bylo sporooo. Pierwsze zajęcia z małym na basenie znów przełożono o tydzień bo instruktor chory. No nic może to i lepiej, ja też się całkowicie wykuruję.

ZDROWIA DZIEWCZYNKI, ZDROWA!!!

ja karmiłam do pół roku tylko piersią, czasem tylko herbatki do picia mu dawałam. Waga ur. 3320, a teraz ponad 9kg:) I jest zdrów jak ryba:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry