Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pozdrowienia dla wszystkich marcówek od majówki!
Czy są wśród Was takie które do pół roku karmiły tylko piersią i dzieci są zdrowe? Bo ja tylko piersią i wszyscy mi już na głowę wchodzą że dziecku to już nie starcza, a dziś był ważony i podwoił wagę urodzeniową więc czy muszę go już czymś dokarmiać?
teraz dopiero zaczynamy nowości
Natalka właśnie miała kontrolną morfologię i jest zdrowa jak ryba
zresztą do tej pory ani razu nie chorowała

tfu tfu;-);-)No ja np. W sumie to młody dalej jest głównie na piersi, bo zupkami gardziPozdrowienia dla wszystkich marcówek od majówki!
Czy są wśród Was takie które do pół roku karmiły tylko piersią i dzieci są zdrowe? Bo ja tylko piersią i wszyscy mi już na głowę wchodzą że dziecku to już nie starcza, a dziś był ważony i podwoił wagę urodzeniową więc czy muszę go już czymś dokarmiać?
właśnie tak myślęPolusia, może drugi ząbek ją męczy?
U nas szło dziś pojeździć wózkiem bo pogoda bardzo ładna, wiadomo zimno ale słonecznie. Także spacer połączony był z zakupami, a wiadomo jak to przy imprezie zakupów do zrobienia bylo sporooo. Pierwsze zajęcia z małym na basenie znów przełożono o tydzień bo instruktor chory. No nic może to i lepiej, ja też się całkowicie wykuruję.Pozdrowienia dla wszystkich marcówek od majówki!
dziewczyny mamy zeba!!!
dolna prawa jedyneczka![]()