reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ionka Zdrowia Kochana!
polka zdrówka dla Franeczka!
e_cord może spróbuj maść majerankową pod nosek
monia gratulacje z okazji pierwszego zęba:-)zaraz zapewne pojawi się drugi - u nas na drugi czekaliśmy równo tydzień:tak:
mcgosia a może to tylko taki jednorazowy wypad, pogadaj z nim i powiedz, że miał postępować inaczej....
Wama też szykuję się to remontu pokoiku dla Frania:tak:
polusia co do prezentu to może coś symbolicznego związanego z ich związkiem, może nawet żartobliwego, a jeśli wolisz coś trwałego to może dwie takie same filiżanki, kubki czy kiekiszki do wina, my na ślub dostaliśmy właśnie dwie takie filiżanki z dołączoną karteczką - "na wspólną poranną kawę" - fajny pomysł - tylko M kawy nie pije:-D

A tak w ogóle to Witajcie Kochane:-)
U nas zapowiada się pracowity dzień, muszę trochę posprzatać, wymyć lodówkę, a popołudniu mega zakupy jedzeniowo-domowe:tak:w tesco jest fajna promocja na huggiesy od dziś. A teraz piję herbatkę z miodem i cytryną - tak jesiennie;-) A Franko bawi się w kojcu, zaczął dzień o 6:sorry2:
Miłego dnia Wam życzę:-)

reklama
Witam i ja :) U nas pobudka o 7 :) w nocy dwa razy Natalka budziła się na mleczko.
Za oknem 2 stopnie!!
Mnie czeka sprzątanie i tarkowanie ziemniaków na placki, jak ja nie lubię tarkować :P
Miłego Dnia!

Dzień dobry kobitki :)
u nas nocka dziś już normalnie więc wczoraj to myślę że był jednorazowy wybryk:)
ja dziś muszę też posprzątać, przygotować nas na jutrzejsze wesele :) tylko szkoda że mała zostanie z sąsiadką.

kobitki wygrałyśmy naszą akcję pudełko, dziękuję Wam bardzo za głosy. mamy mebelki dla Ani :)

życzę ciepłego dnia :)

Witajcie nock ok. Niko usnal o 19 a ja odrazu wzielam prysznic i do łozka wiec wypoczelam ogladalam Krzysztof film ( ale miałam stracha) i padłam. Ł. katarzy Niko lepiej katar ma tylko jak lezy jak siedzi nic a nic. Moze to od tych zebów. Ja lepiej zaraz calcium sobie wezmę ciutke gardło drapie.
Mlody wstal o 7 i juz kima heh i pewnie 1,5h dzis wieczorem do kosciola chrzciny jedziemy załatwic podobno ksiadz problemowy.;/

Hej kochane! Nie sposób Was nadrobić.. Przy którejś stronie dałam za wygraną hehe. Mam nadzieje że u Was ok :) U mnie w porządku, mała siedzi, je obiadki, zaczyna stawać podtrzymywana i nawet kroczki robić, choć nie wiem czy nie za wcześnie dla kręgosłupa.. Zęby idą i nie idą.. Pchają się a wyjść nie mogą hehe. Mała raz mi śpi do rana, a raz budzi się między 1 a 3 w nocy. Nie idzie wyczuć dlaczego tak jest, skoro zazwyczaj zasypia o tej samej porze i po tej samej ilości mleka. Chyba nie ma na to reguły. A ja? Ja chodzę do szkoły, idzie mi nawet bardzo dobrze z czego się bardzo cieszę. Z rodzicami trochę nieciekawie, chyba już im się nie chce mi pomagać, bo coraz częściej mówią żebym się wyprowadziła.. Pozdrawiam cieplutko! :)

polusia - gratulacje :tak::tak::tak: , no i oczywiscie bardzo dobrze ze wygral ktos kto tego najbardziej potrzebuje :tak::-D, napisz jak Ania zareagowala i czy wiedziala o tej akcji :-)
moj smyk juz cos dokucza z samego rana :baffled:a syropek podalismy przy teledysku - "cho ka ka o " na kompie i jakos poszedl innego wyjscia nie bylo, no ale tak to nie oglada TV wiec 5 min na dzien mm nadzieje ze nic mu sie nie stanie. :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry