reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

My wstaliśmy niedawno...Miks już po śniadanku, ja zresztą też:-D
wczoraj dostałąm @ i dziś umieram, w dodatku pogoda kiepska a muszę iść po recepty na mleko (ciekawe czy mi wypisze:dry:)

J po wczorajszym spotkała kara Boska... wstał rano w opuchnietym kolanem i ledwo poszedł do pracy...ale wlasnie mi pisał ze chyba do szpitala pojedzie - jakoś trudno mi w to uwierzyć bo on za lekarzami nie przepada... Ja mu źle nie zyczę ale ma nauczkę za wczorajszy dzień hrehrehreeee:-p

reklama
My wstaliśmy niedawno...Miks już po śniadanku, ja zresztą też:-D
wczoraj dostałąm @ i dziś umieram, w dodatku pogoda kiepska a muszę iść po recepty na mleko (ciekawe czy mi wypisze:dry:)

J po wczorajszym spotkała kara Boska... wstał rano w opuchnietym kolanem i ledwo poszedł do pracy...ale wlasnie mi pisał ze chyba do szpitala pojedzie - jakoś trudno mi w to uwierzyć bo on za lekarzami nie przepada... Ja mu źle nie zyczę ale ma nauczkę za wczorajszy dzień hrehrehreeee:-p

Jeny ja od wczoraj też się męcze z @, myslalam, ze nie bedzie tak zle, ale dzis umieram, brzuch mnie boli masakrycznie i nospa nie pomaga:/ na dodatek leci ze mnie jak z wiadra jak tylko malego wezme na rece:( dobrze, ze za 2 godziny moja mama przyjedzie

Witam sie!
Ja od dzis niestety samotna mama przez 8 tygodni:(:( Dobrze, ze babcia nas czesto odwiedza. Ale damy sobie rade:)
Troche Was poczytalam ale juz nie pamietam co mialam napisac.
Polusia Super, ze sie udalo wygrac!!! A i bawcie sie dobrze na weselu.
MoniSkaBe gratulujemy zabka!
Moj pierwszy okres po porodzie byl bardzo lekki i oby taki byl juz zawsze.
Uciekam ogarnac dom bo po tym pakowaniu jest jakby przeszlo tornado.
Pochwale sie jeszcze, ze Olenka podnosi sie na wyprostowanych raczkach, pelza po calym domu:P i obraca sie z brzuszka na plecki. I wszystkiego nauczyla sie w ciagu dwuch dni:)

Witam!

Nocka ok obudzilismy sie po 7,teraz Bartus kima pewnie na troche.Pogoda ładna a my siedzimy w domku.Mieszkanko posprzatane tylko łazienka i kuchnia mi została ale to na wieczór.Bartus raz wesoły raz płaczliwy najlepiej to cały czas na rekach by chciał byc lub siedziec na kolanach.

Polusia to super ze wygrałysmy bardzo sie ciesze i gratuluje za super pomysł!!!

Dobrego dnia:)

A nie mówiłam Bartus sie obudził spał dobre 10 min zmykam robic mleczko.

Ostatnia edycja:
hej hej
a ja mega niewyspana, ale tylko ze swojej winy. pół nocy czytałam "księżyc w nowiu" i mam doła, że mi tak szybko idzie, bo zaraz koniec :-) potem Ol sie obudziła, potem jakaś marudna była, popłakiwała przez sen, no i wstałyśmy o 8ej.

teraz młoda leży na macie, ale widzę, że juz zaczyna się nudzić ;-)

gosia- twój chłop ma za swoje ;-)
iza- to faktycznie nieciekawie, kiedy rodzice namawiają do wyprowadzki.

do potem!

Witajcie!
Pozdrowienia dla wszystkich marcówek od majówki!
Czy są wśród Was takie które do pół roku karmiły tylko piersią i dzieci są zdrowe? Bo ja tylko piersią i wszyscy mi już na głowę wchodzą że dziecku to już nie starcza, a dziś był ważony i podwoił wagę urodzeniową więc czy muszę go już czymś dokarmiać?
ja karmilam tylko i wylacznie piersia 5.5 miesiaca i mlody zdrow jak ryba!

dziewczyny mamy zeba!!!
dolna prawa jedyneczka :-D:-D:-D
gratulacje!!!

Witam sie!
Ja od dzis niestety samotna mama przez 8 tygodni:(:( Dobrze, ze babcia nas czesto odwiedza. Ale damy sobie rade:)
Troche Was poczytalam ale juz nie pamietam co mialam napisac.
Polusia Super, ze sie udalo wygrac!!! A i bawcie sie dobrze na weselu.
MoniSkaBe gratulujemy zabka!
Moj pierwszy okres po porodzie byl bardzo lekki i oby taki byl juz zawsze.
Uciekam ogarnac dom bo po tym pakowaniu jest jakby przeszlo tornado.
Pochwale sie jeszcze, ze Olenka podnosi sie na wyprostowanych raczkach, pelza po calym domu:P i obraca sie z brzuszka na plecki. I wszystkiego nauczyla sie w ciagu dwuch dni:)
gratulacje!!!

polusia gratulacje dla Ani!!!udanej zabawy na weselu!!I tez nie slyszalam o prezentach z okazji zareczyn...

U nas nocka jak zwykle...Jeszcze dwa dni i do domku!!!Juz nie moge sie doczekac.Ale jeszcze trzeba sie troche nacieszyc sloneczna pogoda i mama...

Milego Dnia Kobitki!!!

witajcie.

A u nas srodek nocy.
Maly jakis marudny od kilku dni i nocy,jakby mi ktos synka podmienil:(
Teraz zasnal a mamcia sie rozbudzila i chodz 4:30 nie moze zasnac.Ciezko widze ranek a o 7 trzeba wstac i dzieciaki do szkoly odprawic

ja też męcze się z @ :( od wczoraj jakas masakra a jak odciągam mleko to tak brzuch boli, sama nie wierzę ale ja nadal odciągam mleko Franiowi:) czasem tylko jak wymiękam któregoś dnia to mm podam :) zaraz pędze po Witka do szkoły, mam nadzieje że się rano nie spóźnił bo mundurka nie mógł znaleźć. franko buszuje na podłodze. Oboje z Oliwka czują się ok :) leki pomagają :) afta znika a Franko uwielbia psikanie do buzki Tantum Verde :) u nas też zimno :( brrrr Całe popołudnie spędze przy garach :) bo mamy jutro gości. ustalilismy imieniny Franka na 4października no i jutro dalej urodziny Wiktora będziemy świętować :) wypije kawkę i poczytam forum chwilę. miłego dnia!!!

mój Franko ma mieć imieninki 2 kwietnia - szczerze to nawet nie wiedziałam kiedy wypadają bo nie zamierzałam ich obchodzić przez kilka najbliższych lat he he, ale goście, czyli dziadkowie sami przyszli z prezentami i powiedzieli, że wnuk ma imieniny właśnie dziś, ładnie a mama nie wiedziała;-)

reklama
Nasz Miks będzie obchodził imieniny w Mikołajki :-p hehe
miauczek mój właśnie śpi... jak tylko wstanie to lecę z nim po te recepty, później obiadek i chyba zakupy bleeeeeeeeeeee.... wkurzam się w tych pieprzonych marketach jak zakupy robie....bo każdy mi pod wózek włazi i Ci emeryci....zgroza:baffled::-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry