reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ale krwawe te nasze BB, sporo tych @ :D:D:D:D To moja pierwsza @ i nic nie boli tylko leci jak z rynny, a te wczesniejsze bóle podbrzusza to byly zapowiedzi jej a juz myslam ze na owulacje ból a tu na miesiaczke:/

dronka to włosów nie farbuj :-D

hahaha tylko ścinałam włosy i zrobiłam znowu grzywke-i tu cytat mojego M:"wygladam wkońcu jak cywilizowany człowiek":) jeszcze z chęcią poszlabym na solarium ale jak skoncze karmic chociaz raz sie wybiore bo tesknie za słonkiem:)

reklama
ja jak narazie bez kombinezona, rajstopki, spodnie, butki, body długi rękawek, na to bluzeczka i kurtka no i czapka, na to kocyk.

ale już myślę o wyjęciu śpiworka do wózka bo mały tak fika że co chwilę gubi buty.

ja teraz jak nas jest 7 stopni to ubieram: body z długim, bluzka z długim, rajstopy, spodnie, butki ze skórki ma takie na jesień, czapka, apaszka pod szyjkę i kurtka. jak widzę na spacerku że ma zimne ręce to odwijam rękawy, bo mamy jeszcze za długie. a do wóza to albo kocyk na nóżki albo od wózka mam taką osłonkę,
a w domu to : body krótki, bluza długi, skarpety i spodnie . tak zasuwa po parkiecie po całym domku :)

yra widzę, że smaczki Ci się włączyły, jeszcze jakiś czas temu na forum to tylko o jedzeniu było :D

Ja malej nakladam rajstopki, spodnie, buty adidaski, body pod spod, bluza, kórtka jesienna,czapka, i dzisiaj założe jej rękawiczki, kocyk niestety nic nie daję, rączki lodowate.

Kieliczki śliczne, widziałam na allegro również z grawerem, fajna pamiątka.

yra widzę, że Ci się smaczki włączyły, jeszcze jakiś czas temu na bb tylko o jedzeniu było :)

Małą ubieram w body, spodnie, bluza, rajstopki, buty adidaski, czapka, kurtka i dzisiaj nałożę rękawiczki, kocyk niestety nie ogżewa wystarczająco rączek ponieważ są zimne.

Kieliszki śliczne, na allegro można kupić z grawerem, świetna pamiątka.

Oj tez bym zjadla golabki:) Ale dzis tylko jarzynowa.
Wrocilysmy ze spacerku, zjadlysmy zupke i teraz Ola smacznie spi:) Ale zimno!!!!!!! Mala ubralam w body z krotkim, bluzke z dlugim rekawem, rajtuzki, spodnie na to polarka i ten cieniutki kombinezon co ostatnio byl w lidlu. On raczej taki jesienny jest a myslalam, ze bedzie na sanki:P Mysle, ze bylo jej cieplo ale nie goraco. AAA i zapomnialam, ze miala tez czapke:P

A my dzis bodziak na dl rękaw, cienka bluzeczka na dlugi rekaw, rajstopki, grubsze spodnie, grube skarpetki, kurteczka na polarku i czapencja:) do tego kocyk....i tez musze w rękawiczki zaopatrzyc mała bo zimne łapska miala jak cholera!! a u nas 5 stopni:/:/

dzięki :-) za liczne odpowiedzi :-)
my po domu body z długim, cienka bluzeczka, dresik i skarpetki.
jakbym szła na spacer (ale mimo pieknej pogody jednak ten jeden dzień jeszcze przetrzymam małą w domu, żeby katar jej minął) nałożyłabym jeszcze kaftanik cienki, kurtkę cienką (taką na wczesną jesień- nieocieplaną zupełnie) i adidaski. no i czapkę cienką ale z uszami.
kocykiem przykrywam, jak zaśnie, albo jak strasznie wieje.

reklama
Mój mały własnie zasnoł.Ja tez juz po obiadku.
Ja ostatnio ubierałam body krótki rekaw bluzke z długim rekawem rajstopy spodnie dresowe i skarpetki oczywiscie kurtka jesienna i czapeczka kocyk tez jest.A ten jesienny kombinezonik dostał Bartus od tesciowej kumpeli jest super i przymierzałam go jemu i wtedy wyszlismy chwile na balkon.
Bartus sie juz lepiej czuje,kaszelku niema i katarku,ale do kontroli musze inhalowac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry