reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
co do ubioru to u nas na spacerze jest body krótki lub długi rękaw, bluzka długi rękaw, rajstopy, spodnie raczej grubsze, butki, kurtka jesienna ocieplana i czapka, w domu zwykle body z krótkim, półśpiochy lub spodnie i skarpetki oraz bluzka z długim
dronka też kiedyś byłam częstą bywalczynią solarium, ale powiem szczerze, że trochę przed ciążą całkowicie zrezygnowałam - miałam kiedyś podejrzenie czerniaka (w dzieciństwie) i zdecydowanie nie powinnam się oplać, solarium odpuściłam ale słonko kocham, obecnie używam kosmetyków delikatnie opalających tj krem nutribronze loreal i balsam liren lub dove:-)

Dzień dobry kobitki :)
u nas nocka dziś już normalnie więc wczoraj to myślę że był jednorazowy wybryk:)
ja dziś muszę też posprzątać, przygotować nas na jutrzejsze wesele :) tylko szkoda że mała zostanie z sąsiadką.

kobitki wygrałyśmy naszą akcję pudełko, dziękuję Wam bardzo za głosy. mamy mebelki dla Ani :)

życzę ciepłego dnia :)
Super POLUSIA !!!!!!!!!!!!!!!!a to wszystko dzięki Tobie !!

witajcie dzis!!
my uboieramy sie tez tak jak wy, ale lapska to mial dzis jak lody!! a rekawiczki w domu zostaly, bo ja dopiero w niedz wracam od rodzicow...
moniska gratki zeba, my tez juz mamy prawa dolna jedyneczke:-)

unas dzis pogoda calkiem oprocz temp, bylam na spacerze z siostra i jej bakami, kurcze czas leci juz ponad 2 miesiace maja szkraby

pawelek marudny jak nigdy, placze przed snem wieczornym co mu sie juz dlugo dlugo nie zdarzalo, a w dzien to spl lacznie z godzine 2 razy po 25 minut:baffled:

za to przynajmniej rano wstal o 8:-)

chociaz w nocy zarelko bylo, o 4

wlasnie sie tak zastanawiam do kiedy tak bedzie sie budzil, jak tam u was to wyglada??

a ja szukam pracy;-) do starej chyba nie bede wracac...:no:

Witam wieczorkiem ale dzisiaj pustki w końcu weekend.

Wybrałam się dzisiaj z dziećmi na spacer, nie przeszłam w sumie dużo, a ledwo chodzę, coraz gorzej z moimi nogami. Byliśmy również po małe zakupy, mamy ju czapeczkę na zimę Natalce w komplecie z szalikiem, jutro wstawię zdjęcia.

Mąż przyniósł mi robotę do domu, pełno opieńiek tylko nie wiem co z nimi robić.

Miłego weekendu życzę.​

reklama
caroline zaraz wstawie przepis na opienki w słoiki - nie robilam ale kolezanka mowila ze super są.

moje dziecie wczoraj padlo dopiero o 10:30 to dzis mi to wynagrodzil i przed 20 ;)
co do ubierania to się nie wypowiem - bo my mielismy zakaz spacerowania .No a dzis na kontrole to mial - body z dlugim, rajstopy,polarowy dresik- taki cieplutki misiowaty (bluza & spodnia), grube skarpet- bo buty zrzuca;) + kurteczka z delikatnym misiem cos jakby futerko ale leciutkie - taka jesienna . no i bez czapy;) -bo kreci łebkiem i mu uszy wystaja - wiec zawiazuje kapturek od dresu + kapturek od kurtki ;) No i niewiem czy ok czy nie bo ubralam go cieplo a na dworz nie byl za dlugo , ale narazie chuchamy na zimno zeby nie bylo nawrotu. Ogólnie juz prawdopodobnie wsio ok ;) wiec jutro zaliczymy jakis krotki spacer.

a @ kiedys mialam bezbolesne , od jakichs 5 lat pierwszy dzien umieralam , no a teraz po ciaży to była bajka - trwala tyle samo dni co zawsze , lecielo ze mnie normalnie - no i NIC nie bolało , oby tak zostalo.
A Alan ma imieniny 14 sierpnia - bo pierwsze po urodzinach ;) ale M chcial zrobić 14 października - to wtedy świętowalibysmy wszyscy -bo my oboje uczymy ;) a akurat wtedy tez sa Alana ;)
szwagierka pojechala , kurde ja to chyba jakas inna jestem bo fajnie bylo jak byli, obiadki ona robila ;),kolacje a i nawet gary pomyła ;) , az odpoczelam i cale dni przeznaczalam dziecku ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry