reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam:)

U nas nocka ok,Bartus całą noc spał przebudził sie po 7,treaz tez drzemkuje.Ja sobie czytałam marcówki posty jak byłysmy w ciązy fajnie powspominac.Pogoda brzydka jesienna.

Dobrej soboty:)

reklama
Marela moja mała kaszki je tylko z butelki ze smoczkiem do kaszek.Wszystkie smaki i rodzaje. Próbowałam łyzeczka , różne konsystencje i nic z tego, urządza zawody w pluciu na odległość. Wszystko inne je normalnie łyżeczką. W sumie i tak pije mleko z butelki, więc nie robie problemu.
Dzisiaj bierze ostatni antybiotyk , apetytu zero, wkurzam sie na to:(
Brałam pigułe i dalej mnie w głowie łupie:(

Witajcie!

Tutaj na szczescie jeszcze jest 20 stopni w dzien, wiec nie mam problemow z ubieraniem....Ale pewnie w tej wietrznej Anglii to musze zaopatrzyc Redana w kombinezon zaraz...

polusia to super, ze zostalas zaproszona na to wesele, no i dogadasz sie ze szwagierka w ojczystym jezyku...

ccaroline trzymaj sie kochana, a bierzesz cos przeciwbolowego?A jak z tym konkursem?Na ktorym miejscu jest Natalka?

Nie mam dzisiaj jakos weny, tez humor do bani, niewyspana....ech

Milego weekendu!!

Dzięki dziewczyny :) Nie bardzo mam jak się oszczędzać, przy mojej dwójeczce, dzisiaj też nogi dają znać o sobie, jak siedzę jest ok, ale przy chodzeniu czuję ból, a wyczytałam, że za jakiś czas mogę mieć jeszcze ból podczas spania czy spoczynku, wtedy będę kwalifikowała się do operacji. Wczoraj swoją drogą w Na dobre i na złe, lekarka ma mieć wstawianą endoprotezę. A przeciwbólowego nic mi nie dał, zobaczę co powiedzą na rehabilitacji, nie mam pojęcia co mnie tam czeka.

A konkurs nie wiem, które miejsce, nie ma rankingu, ale dziękuję za każdy głosik :)

U mnie fatalny dzień, nie pamiętam kiedy ostatnio tak się czułam, że musiałam spać w dzień, do tego w domu nie zbyt sprzątnięte, ale zaraz muszę to nadrobić.

Witajcie
ja ostatnio kiepsko z czasem. Wczoraj robiłam badania do pracy, tzn. siedziałam w mega długiej kolejce żeby mi przepisali te co mam aktualne:) i jeszcze z Lilą do lekarza, bo niestety gorzej z nią było. I tak po prywatnej wizycie u pediatry- homeopaty czytaj czarownicy;) Lilka dostała zestaw kulek i antybiotyk na recepcie. Najlepsze jest to, że mała po tym zestawie gigant czuje się lepiej i pewnie antybiotyku nie będzie trzeba. Tak myślę. Aha pani doktor poleciła nam fajne homeopaty na bolesne ząbkowanie i wiecie co jak daję Lilce to mam wrazenie, ze od razu jej lepiej.
są takie:
Camilia - homeopatia na bolesne ząbkowanie | Boiron Laboratories

a tak wogóle to cieszę się, że akcja pudełko wypaliła i dzieki nam Ania będzie miała spokój i komfort życia.
Miłego wieczoru kochane!

ależ padnięta jestem. znowu w nocy czytałam i skończylam, więc może dzis pójdę spać o bardziej noermalnej godzinie. potem w nocy wcale spać nie mogłam, co mnie okropnie wkurzało :/
Ol przez pół dnia miała zero apetytu, ale wieczorkiem nadrobiła :-)
my do ząbkowania używamy homeopatycznych granulek i naprawdę działają :-)

Witajcie
My wstalismy o 7 :-) Dziecie poszlo spac o 19 i zrobilo pobudke o 2 na mleczko wow :-)
Nie mialam przedwczoraj i wczoraj pol dnia netu. Jak bez ręki
Niko zjadł sniadanko i siedzi w foteliku:-)
Wczoraj była imprezka 4 ur siostrzenicy więc w domu pelna chata a mnie korzonki zmogly- o matko! Przewiało mnie na spacerze ale goraca kapiel pomogla...
dzis jedziemy sale na wesele ogladac :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry