reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Oj jak fajnieeeeeeeee!! wlasnie wrocilam ze spotkania z kolezankami z liceum. Super tak powspominac. Olenka zostala z babcia.

Polusia trzymaj sie!!! Ja tez bez meza ale moj niestety wroci dopiero kolo 20 listopada:(
Ucitielka witamy wrod nas!!

A taraz juz uciekam! Dobranoc!

reklama
Ucitielka witaj wśrod marcówek i marcowiątek :)

Kobitki moje dziecię dopiero teraz poszło spać, ostatnio mamy mega problem ze spaniem, chodzi późno, wstaje wcześnie a za dnia śpi tylko ok 20 min. Wczoraj zrobiła sobie pobudke po 23 i zasneła dopiero po 1, wyszarpała mnie za włosy, psa też nie omineło :tak: bidny tak nie lubiał dzieci ale przed Olkiem to już ucieka a co dopiero jak mała zacznie chodzić ;-)
Dzisiaj byliśmy ustalić menu na chrzciny, jutro jade tort zamówić. Najgorsze jest to że mamy problem z ubiorem małej bo niedziela ma być zimna, więc w sukience i rajstopach nie wyrobi całą msze, chyba trzeba będzie kombinezon na to jej założyć.
Miłej nocki dziewczynki, ide jeszcze flachy wyparować, małej mleko na śpiocha dać i lulki.

Cześć dziewczęta!

Co do powrotów do pracy to tak sobie myslę że strach ma duże oczy i mimo wszystko zawsze można się wyrwać na trochę od codzienności, ja jutro od 9 do 14 więc nie jest źle.
Moje dziecko też coś często się budzi w nocy. Wlaśnie przed chwilą do niego biegłam. Kurczę oczywiście co obstawiam... ZĘBY:-D bo nie mamy jeszcze ani jednego. Ja dziś bawiłam się w panią korepetytorkę angielskiego dla 10 latka:-) Kurczę może minęłam się z powołaniem i powinnam zostać nauczycielem bo podobało mi się;-)

polusia kochana nie wkręcaj nic sobie bo to jest najgorsze. e-kord dobrze Ci radzi zrób w tych dniach (wieczorach) coś specjalnie dla siebie, coś co sprawi Ci przyjemność np. długa ciepła kąpiel, zabiegi maseczkowe z ogórka :-D itp., przeczytaj dobrą książkę, posłuchaj ulubionej muzyki, obejrzyj babski film itp.

e-kord Gratuluję podjętych decyzji. Mam nadzieję że i nam może za jakieś 5 lat uda się rozpocząc budowę domku.

Ucitielka Witamy! Wklej kod suwaczka w okienko edytuj sygnaturę.

polusia Kochana nie zanudzasz,kto doradzi lepiej i wysłucha jak nie my pisz smiało o wszystkim wysłuchamy cie ale nie wkrecaj sobie niczego jak piszą dziewczyny zrelaksuj sie wkoncu Tobie tez sie cos nalezy:)

A my idziemy lulac,Bartus jeszcze wypił mleczka i mi wyje jak mała kózka:)Dobrej nocy.

a ja nie śpię...↲↲
M. pojechał do pracy i wstawając obudził Franko a ten uśmiech od ucha do ucha, bach siad i siedzi tak sobie. smoka ani myśli wziąć a mleko wypluł. Zgasiłam światło i nic nawet po ciemku gada do siebie i śmieje się. zmuszona byłam zrobić sobie kawę z mlekiem i czekam kiedy zgłodnieje. mam nadzieje na krótką drzemkę jeszcze. Wstajemy o 6.45 do szkoły :) śpicie pewnie smacznie!!! Do rana kochane kobietki, co ja bym bez Was zrobiła?!!!:-)↲
e_kordwszystkiego naj dla Liluni :) buziak od Franka i ciotki ↲
fiołkowa spóźnione dla Kubusia !!! Toż to wczoraj było :) buziak od ciotki i piątka od kolegi:)

Ostatnia edycja:
Ucitielka witaj!
e_kord cieszę się, że link Ci się przydał, jesli chcesz to możesz na stronie mebli Vox i BRW też zamówić ich katalogi:tak:
polusia rozumiem Cię, ja też bardzo nie lubię jak ktoś z najbliższych mi wyjeżdża i nie dotyczy to tylko mojego M, a także np rodziców, mam wtedy jakiś taki bliżej nieokreślony niepokój w sobie:-(A Ty ten czas przeznacz dla siebie, tak jak piszą dziewczyny zrób sobie domowe spa, usiądź z dobrą książką w fotelu, zrelaksuj się
polka Ty to masz zdolne dzieciaczki, gratulacje:-)

A no i oczywiście witam się z Wami cieplutko w ten mroźny poranek:-) Franek obudził się o 6.20, więc ok, co prawda w nocy dawał o sobie znać kilka razy, ale jakoś tragicznie nie było, a teraz podejmuje kolejne próby raczkowania i tak śmiesznie przy tym siada sobie na piętach:-D
Miłego dnia:-)

Witajcie :happy:

Ucitielka witaj!

E_kord teraz dużo spraw do załatwienia przed Tobą, ale zaglądaj jak najczęściej :tak: Powodzenia na wizycie u okulisty!

Ajentka83 ja i mój syn raczej dobrze znosimy rozłąkę w związku z moim powrotem do pracy. Wprawdzie to tylko trzy dni w tygodniu, ale do niedawna spędzaliśmy ze sobą cały czas i myślałam, że gorzej będzie. Poza tym lubię swoją pracę i cieszę się, że wyszłam z domu, choć w perspektywie mam tylko kilka miesięcy pracy z wiadomych względów ;-) U Was też będzie ok!

Polka_84 na pocieszenie Ci powiem, że wczoraj w nocy po 4 Szymcio mi się obudził i walczyliśmy dobre pół godziny, żeby zasnął. Mam nadzieję, że Franuś dał Ci jeszcze pospać :tak:

A mnie nadal boli głowa :sorry2: Na szczęście dziś nie idę do pracy i mam nadzieję, że syn będzie w dobrym humorze, więc może jakoś przetrwam :-D Trzymajcie się!

reklama
Witajcie,
kochane mam do Was prośbę. Podpowiedzcie co kupić małżowi na rocznice ślubu. Dodam, że to nasza pierwsza rocznica ślubu, a jesteśmy razem już 9 lat i troche pomysły na prezenty się pokończyły. Ratujcie!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry