Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no mi to 3 dni temu powiedziała teściowa - a moj juz jak miał miesiąc to jak płakał to było mamamamamaa(wiem że nieświadomie) a teraz to zasuwa jak nic z tym mamaasia mega gratulacje:-)
iza zdrowia życzę!
A co do mówienia "mama" i "tata" - czy słyszałyście, że jest taki przesąd, że jeśli pierwszym wypowiedzianym przez dziecko słowem jest "mama" to kolejnym potomkiem będzie dziewczynyka, a jeśli "tata" to chłopiec?;-)
, no i mama się nie obrazi na siostzyczke dla Alana a jak bedzie brat tez nie bedzie płakac 

witam wieczorem
u nas znowu wymioty po wieczornym jedzeniu, kurcze 3 dni spokoju i znowu, nie wiem już co o tym myśleć bo Pola zwymiotuje a potem znowu zjada porcje i wszystko jest ok. muszę iść do naszego pediatry tylko że on we wtorek dopiero będzie. jest radosna nawet bardzo bo podskakuję w tym łóżeczku jak z piórkiem w dupce![]()
z ego wszystkiego to się popłakałam a mój M sie pyta: o co płaczesz? jeju tak bm go trzasła w zęby to może by pomyślał.
zrobiłam szarlotkę i taki zapach mi się unosi w domku, pychotka![]()