reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dronka Oli do 6 miecha pobierali tylko z główki tam im najwygodniej, dopiero ostatnio pobrali jej z rączki. Jak byłyśmy w szpitalu to wenflon miała na glówce tak ją poklajstrowali że potem musieli z włoskami wycinać :tak: ale fakt widok nie za przyjemny raz byłam z małom od tej pory teraz mąż tylko chodzi z nią na pobranie krwi za miękka jestem :zawstydzona/y:

Czarnuszka i Asia gratki z okazji zębolka :tak:

My dzisiaj z Oli wyskoczyłyśmy na miasto garderobe na chrzciny skompletować, sukieneczka wczoraj a dziś tylko buciki i rajstopki :tak:
Oli od kilku dni mówi mama szkoda tylko że do wszystkich tak mówi :tak: i robi to z taką poważną minką, normalnie polewka :tak:

Hej! Jak tam? U mnie nieciekawie.. Mam coś z nerkami, a na dodatek podejrzenie o nadczynność tarczycy :( Jestem w trakcie badań.. Wyniki jutro po południu. Przekichane mam :(

Moja córcia dostała śliczny chodzik od osoby z którą się spotykam i też ciągle tata i tata woła :) Jak go widzi to cieszy się jak nie wiem :) Fajnie, bo taki opiekuńczy dla niej jest. A mała już smiga w tym chodziku i zamiast siedzieć to stoi. Teraz śpi, bo wróciłysmy ze spacerku. Obiadki już jej domowe i gęstsze troszke podaje. Ząbka dalej nie ma, przebić się nie chce.. A tak to rośnie ładnie, robi duże postępy.

Ostatnia edycja:
asia mega gratulacje:-)
iza zdrowia życzę!

A co do mówienia "mama" i "tata" - czy słyszałyście, że jest taki przesąd, że jeśli pierwszym wypowiedzianym przez dziecko słowem jest "mama" to kolejnym potomkiem będzie dziewczynyka, a jeśli "tata" to chłopiec?;-)

hej dziewczyny i my wróciliśmy z zakupów, pojechaliśmy sobie do trójmiasta.

kupiliśmy małemu kozaczki z H&M chciałam jeszcze czapkę z rękawiczkami, w końcu się nie zdecydowałam, patrzę w necie 10 zł + paczka więcej !!! takie życie.

zjadłam w KFC z pół kubełka skrzydełek ale pycha :)

mój M właśnie złożył małemu krzesełko do karmienia - w końcu się mały doczekał.

gratuluję ząbka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry