reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam!
Ale paskudny dzien:( mam nadzieje, ze sie troszke poprawi.
Moje dziecie spi a ja gotuje jej barszczyk a sobie smaze jabluszka do makaronu.
My tez spacerujemy w kombinezonie jesiennym, ale mysle, ze juz pora na cos cieplejszego.
Kasia Buziaki dla Kingusi!!!!!
Milego dnia!

reklama
hej Ho Marcóweczki :)

Antoni o 6 zarządził pobudkę - wrobiłam mojego Miłego w zabawę o świcie a sama szybciutko zasnęłam ;D

Zjemy kaszkę, dokończymy kawkę i lecimy do gazowni - podłączyliśmy gaz do naszego domu i wyobraźcie sobie, że gazownia zrobiła prognozę spalania ... 2 faktury 65 i 165zł <wow> ... zakładamy, że wprowadzimy się po nowym roku zatem spalanie będzie zerowe ... eh ... no nic trzeba wyjaśnić.

Miłego dzionka Ladies ;D

hej hej,
wybaczcie, ale straciłam rachubę kto ma zęba, a kto kolejny miesiąc, więc wszystkim zainteresowanym najlepszego!
mamom- belferkom również!!

u nas ok, noc rewelacja, Ol obudziła sie na butlę o 2 i potem spała do 7 :-) no ale jak mówiłam- nie ze mną te numery- to wzięłam ja do łóżka, ona szczęsliwa patrzyła na mnie i mówiła "mama" :-D i zaraz zasnęla i spałyśmy do 9:30!!! :-D

własnie stanęła na kolanka i dłonie i dawaj do przodu, wywaliła sie po 2ch "kroczkach" ale nawet nie zauważyła i lezie dalej :-)

u nas dzis pogoda średnia.
heronek- a ja tęsknię za prawdziwą zimą... tydzień temu stuknęło 5 lat, jak jestem tutaj... no i wczesne ozdob świąteczne- wiem komercja- ale i tak to lubię ;-) chociaż owszem przesadzają.

witam kobietki :)
ja już rano zaliczyłam Lidla bo dużo na promocji ciuszków na moje starsze dziecko i oczywiście obkupiłam Julkę, sobie też kupiłam dresik po domku :)
mała dziś marudna ale za to żerna oby się nie okazało że idzie śnieg:(
ja jeszcze nie zakładam kombinezonu , ubieram spodenki takie podbijane materiałem, butki, kurteczkę, apaszkę , czapkę i mam taką ze skórki baranka kamizelkę to zakładam ją na kurteczkę i jak na razie jest ok, bo plecki są takie jak powinny, teraz tylko będę dodatkowo zakładać rękawiczki:)

obiadek już zrobiłam a Polinka śpi :) więc teraz chwilka dla siebie :)

wszystkim mamą nauczycielką- najlepszego :)

miłego dzionka kochane :)

Witam:)

Ja juz załatwiłam w miescie co chciałam,małe zakupy.Zimno jest masakra brzydka pogoda taka zimowa.A nocka było ok,Bartus zasnoł o 22 w łóżeczku i spał to 8,ale płakał mocko.

Kasia duze buziaki dla córci:)

Dobrego dnia:)

Hejka :-)
Błażej oszalał i upodobał sobie godz 5.15 na poranną pobódkę:eek::eek:
Teraz śpi a jak się obudzi idziemy po Igorka do szkoły. W piątek miał 6 urodziny:szok::szok:
Nie mogę w to uwierzyć że mam już takie duże dziecko :szok:nie długo mnie przerośnie:rolleyes2::rolleyes2:

A ciężaróweczkom i ich fasolkom duuuuuużo zdrowia życzę:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry