• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
asia & czarnuszkagratuluję ząbków:)↲ ↲U nas już po wszystkim właśnie wróciłam ze szpitala i Franko przyjechał :) już też!!! A więc tak, usunęli Oliwii tylko trzeci migdał w znieczuleniu miejscowym. Jak powiedział ordynator to jak zabieg stomatologiczny :) Oliwka była bardzo dzielna :) oddział ok więc i mój M. wytrzyma. jak jutro nie będzie temperatury to wrócą do domku. Dzwonili niedawno, Oliwka biega po oddz.:) no i już nawet zjadła zupę, wypija czekoladę i zjadła drożdżówke :) jestem dumna!!! Dumna!!! Jeszcze raz dumna:) a ja wykończona nie mogłam spać bo myślałam jak to będzie, no i wstałam 4.30. To chyba normalne. Wracałam pksem z przesiadką co za makabra:) muszę wkońcu zrobić prawo jazdy. Stoją jeszcze dwa auta i nie ma kto nimi jeździć...ale dość o nas. Wielkie buziaki dla mam i tatusiow nauczycieli z okazji ich święta!!! Idę Was nadrobić :)

asia & czarnuszkagratuluję ząbków:)↲ ↲U nas już po wszystkim właśnie wróciłam ze szpitala i Franko przyjechał :) już też!!! A więc tak, usunęli Oliwii tylko trzeci migdał w znieczuleniu miejscowym. Jak powiedział ordynator to jak zabieg stomatologiczny :) Oliwka była bardzo dzielna :) oddział ok więc i mój M. wytrzyma. jak jutro nie będzie temperatury to wrócą do domku. Dzwonili niedawno, Oliwka biega po oddz.:) no i już nawet zjadła zupę, wypija czekoladę i zjadła drożdżówke :) jestem dumna!!! Dumna!!! Jeszcze raz dumna:) a ja wykończona nie mogłam spać bo myślałam jak to będzie, no i wstałam 4.30. To chyba normalne. Wracałam pksem z przesiadką co za makabra:) muszę wkońcu zrobić prawo jazdy. Stoją jeszcze dwa auta i nie ma kto nimi jeździć...ale dość o nas. Wielkie buziaki dla mam i tatusiow nauczycieli z okazji ich święta!!! Idę Was nadrobić :)

Dzielna Oliwcia i dobrze ze jest dobrze:)

Termin mamy na ten pon,beda mu wkładali zastawke tym razem bedą sie dostawac przez klatke piersiową i mostek,dłuzsza i trudniejsza operacja.Oj biedny jest takie problemy ze zdrowiem Kochany mój ma:(

Taki malutki a takie rzeczy przechodzić musi :( Życzę siły i powodzenia kochana.. Będę się modlić żeby było wszystko dobrze.. Ale rokowania są dobre? Nic mu nie grozi, prawda?

Mamy zęba :-):-):-) Dolną prawą jedynkę. Wreszcie i my doczekaliśmy się :-)
oooooooo garulejszyn !!!!!!!
A moja ciagle tylko tatata i tatata, a kiedy bedzie mamama??:)
jak wola tata to znaczy ze chce brata !! mi tak wszscy mowili jak sebusio tak wolal hehe i ma tego brata

dziekuje kochana,. super ze z oliwcia wszystko dobrze i uwierz z wlasnego doswiadczenia wiem ze jak dziecko jest w szpitalu to te dziecko sie mniej stresuje niz mama ja jak bylam mala to ciagle w szpitalach lezalam i nic "fajnie" bylo kolezanki poznalam i bylo ok a teraz jakby moj jakis syncio ( nie daj boze ) poszedl to bym ryczala dzien i noc hehe:) ucaluj Oliwuuniuniuniunie

reklama
A co do mówienia "mama" i "tata" - czy słyszałyście, że jest taki przesąd, że jeśli pierwszym wypowiedzianym przez dziecko słowem jest "mama" to kolejnym potomkiem będzie dziewczynyka, a jeśli "tata" to chłopiec?;-)

no to u nas wypadnie dziewczynka ;-) a M. ciagle tylko Bartus i Bartus hahaha ;-) no ale to za pare lat, jesli w ogóle :-)

polka- widzisz jaka masz dzielna core :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry