• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Mamy zęba :-):-):-) Dolną prawą jedynkę. Wreszcie i my doczekaliśmy się :-)
super, gratulacje!!!

asia & czarnuszkagratuluję ząbków:)↲ ↲U nas już po wszystkim właśnie wróciłam ze szpitala i Franko przyjechał :) już też!!! A więc tak, usunęli Oliwii tylko trzeci migdał w znieczuleniu miejscowym. Jak powiedział ordynator to jak zabieg stomatologiczny :) Oliwka była bardzo dzielna :) oddział ok więc i mój M. wytrzyma. jak jutro nie będzie temperatury to wrócą do domku. Dzwonili niedawno, Oliwka biega po oddz.:) no i już nawet zjadła zupę, wypija czekoladę i zjadła drożdżówke :) jestem dumna!!! Dumna!!! Jeszcze raz dumna:) a ja wykończona nie mogłam spać bo myślałam jak to będzie, no i wstałam 4.30. To chyba normalne. Wracałam pksem z przesiadką co za makabra:) muszę wkońcu zrobić prawo jazdy. Stoją jeszcze dwa auta i nie ma kto nimi jeździć...ale dość o nas. Wielkie buziaki dla mam i tatusiow nauczycieli z okazji ich święta!!! Idę Was nadrobić :)

super dzielna Oliwka!!!

Taki malutki a takie rzeczy przechodzić musi :( Życzę siły i powodzenia kochana.. Będę się modlić żeby było wszystko dobrze.. Ale rokowania są dobre? Nic mu nie grozi, prawda?

Bardzo dziekujemy.Nic mu nie grozi wszystko bedzie dobrze taką mam nadzieje i oni równiez innej opcji nie ma i nie mysle o złych rzeczach,duzo dzieci operowali z taka wadą nawet mniejsze wczesniaki.

Ostatnia edycja:
witam wieczorem :)
u nas znowu wymioty po wieczornym jedzeniu, kurcze 3 dni spokoju i znowu, nie wiem już co o tym myśleć bo Pola zwymiotuje a potem znowu zjada porcje i wszystko jest ok. muszę iść do naszego pediatry tylko że on we wtorek dopiero będzie. jest radosna nawet bardzo bo podskakuję w tym łóżeczku jak z piórkiem w dupce:)
z ego wszystkiego to się popłakałam a mój M sie pyta: o co płaczesz? jeju tak bm go trzasła w zęby to może by pomyślał.
zrobiłam szarlotkę i taki zapach mi się unosi w domku, pychotka :)

witam wieczorem :)
u nas znowu wymioty po wieczornym jedzeniu, kurcze 3 dni spokoju i znowu, nie wiem już co o tym myśleć bo Pola zwymiotuje a potem znowu zjada porcje i wszystko jest ok. muszę iść do naszego pediatry tylko że on we wtorek dopiero będzie. jest radosna nawet bardzo bo podskakuję w tym łóżeczku jak z piórkiem w dupce:)
z ego wszystkiego to się popłakałam a mój M sie pyta: o co płaczesz? jeju tak bm go trzasła w zęby to może by pomyślał.
zrobiłam szarlotkę i taki zapach mi się unosi w domku, pychotka :)

Mniam daj troche szarlotki:)

Bartus zasypia,ja troche poczytam i tez pójde lulu.

Witajcie kochane
No i impreza minęła. Uff. Padam na pyszczek, bo jeszcze miniona noc nieprzespana. Lilka bawiła sie w najlepsze i spałam 4 godz.
Polusia może spróbuj do jakiegoś innego lekarza, a moze to ten Sinlac?
Polka jesteś dzielna mama, a Oliwka super dziewczynka. Aha pochwal jeszcze męża, bo na pewno też w szpitalu duzo stresów miał. No i mama rób prawo jazdy:)
Asia gratulację zebolka. Wreszcie się doczekaliście co?
Dobranoc!

nie dam rady właśnie iść do innego lekarza bo u nas w Skawinie jest ich aż 3:) i żaden nie chce przyjmować nie swoich pacjentów.
najciekawsze z tymi wymiotami jest to że nie są one codziennie i nigdy nie były po żadnym posiłku tylko po wieczornym. kurcze może to dalej ten jej refluks? już różne głupoty wyczytałam w necie :(

madzia szarotkę przesyłam :)

nie dam rady właśnie iść do innego lekarza bo u nas w Skawinie jest ich aż 3:) i żaden nie chce przyjmować nie swoich pacjentów.
najciekawsze z tymi wymiotami jest to że nie są one codziennie i nigdy nie były po żadnym posiłku tylko po wieczornym. kurcze może to dalej ten jej refluks? już różne głupoty wyczytałam w necie :(

madzia szarotkę przesyłam :)

Ale bym sobie zjadła narobiłas smaka:)

Kochane gratuluję zębolków:)
Polusiu szkoda maleńkiej , czemu biedna ulewa:(Oby pediatra cos sensownego wymyślił. Polka widzisz dzielna mas córeńke:) co do pochawły dla meża to racje ma E-kord:) nie zaszkodzi pochwalic niech sie cieszy :)
Jutro piekę torta na urodziny chrzestnej Milenki. Tylko zeby mi dziecię nie marudziło jak dzis,zęby...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry