reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam sie zeby napisac że moja maruda przeszła dziś samą siebie .Z jedzeniem kiepsko, dwie łyżeczki i koniec, a z butelki na raty po trochę.Zwariowac idzie ,wykończona jestem .W nocy pojekiwanie i mało snu ogólnie.Dzis to samo chyba, bo już byłam u niej kilkanaście razy dac smoczek.Przeciwbólowy syrop wypluła,nie dała sobie wcisnąć dalej aplikatora.Jak sie na dobre obudzi dam czopek. Ważyłam ja dzisiaj 9100:) Przynajmniej tyle ze przybywa.
Co do kapieli to nie codziennie ale podmywamy oczywiście.Z ubieraniem na dwór to ostatnio tez wrzask.
Do juterka .

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny.
dolaczam sie do mam, majacych chwilowa niemoc i zloszczacych sie na swoje dzieci.
Moj od kilku dni tez jest nieznosny, ciagle tylko placz i jeki.
Zwalam na zabki.
dzisiaj to az oddalam go Karolowi i sie poryczalam...

uciekam, dobranoc.

myszowata rowniez trzymam kciuki,bedzie dobrze.:-)
A my kąpiemy co drugi dzien teraz i główke tak samo. A przy ubieraniu jest krzyk ze niewiem. I na spacer jak sie ubieramy to tez nie lubi.

pawel tez mordka wtedy;-)

a u nas nic ciekawego wiec sie nie oddzywalam,

a poryczec to nie raz!!!!!! cala rodzina mnie zjeb, ciekawe co by zrobili z 2h placzacym pawelekiem!!?? (od 2 do 4)!!??

już???? a miałam kupić :( bo słyszałam że dobre jak dziecko takie niespokojne. kurcze za raz to wszystko na receptę będzie i jeszcze takie pieniądze za leki wołają :( ostatnio poszłam aby kupić Julce wziewy bo ona na nich już 3 rok jedzie, jak płaciłam 1 grosz to teraz za jeden zapłacilam 15 zł :( a kupowałam 4

My też kąpiemy co drugi dzień razem z głowką a na wrzaski jedyny sposób to kaczuszka z kąpieli:) mała się nie zajmuje a ja dokańczam toaliete:D

Ja tez czasami mam wyrzuty sumienia bo K nie ma ostatnio po16 godz i ja ciagle sama ze z tej bezsilnosci krzykne na małą .. bo ostnio jest nieznośna - nie chce leżec tylko chodzic trzymana pod pacha...mogła by sie nauczyć turlac a nie tuptac ...swoja droga martwi mie ze ona wogle sie nie turla- nie wykorzystuje tej umijetnosc brzuch -plecki ...a przewrot na plecki to tylko sporaczycznie ale są i nie wiem czy powinnam isc do lekarza z tym:/ czy ktores dziecko tez ma jezcze problemy z turlaniem i przewrotami...a zaczyna podciagac sie do raczkowania -tzn wyglada to jak by chciala pompki robic ale powoli nozki podciaga pod pupke...moze tego sie wkoncu nauczy :)

mykam bo padam na pysk milej nocki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry