Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jakiś czas temu zarejestrowałam się tu Klub Rexony - Rexona Women mieli ponoć cosik wysłać, ale jak na ten moment cisza, ale może, któraś z Was będzie miała więcej szczęścia
Nareszcie wróciłam!!!! :-):-):-):-) Jestem już po obronie mgr. Wszystko poszło po mojej myśli ale z małymi wpadkami. Co tam... ważne że już jestem mgr :-):-):-)
Teraz już pracuje na normalnym etacie :-) Alew przede wszystki mam CZAS !!!!! Mam nadzieje że wasze maluszki są zdrowe ide was troszke poczytać
Witajcie!!! kochane zlitujcie się !!! Nie nadrobie Was he he 2dni i wymiękam a ja chora grypa!!! Dzieciaki już zdrowe, M.miał wirusówke jak Oliwia. A ja drugi dzień zdycham! cc ty szczęściaro Gratki!!!↲ patinka super super super !!! Gratulacje !!! Pani Mgr. i witaj !!!↲
marciaa co do potrójnej mamy to wiedziałam że zaraz ktoś napisze o mnie a no właśnie i owrlen jest potrójna!!! Ale bycie mamą jest WSPANIAŁE ! Czy to jedno czy dwoje czy troje miłości starczy!!! Bo miłości się nie dzieli tylko mnoży!!! mój Franko śpi. Już druga drzemka!!! A my jemy obiad i zaraz na próbę zespołu ludowego nie pisałam że Wiktor też się dostał !!!