reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam!
Dzien piekny ale wietrzny u nas. Spacerek zaliczony, ale dzis z dziadziem:) Dzieki czemu zrobilam porzadki w Oli szafie. Troche lzej sie zrobilo:)
Patinka gratuluje pani magister!
CC Szczesciaro gratulacje!
Marela zdrowka dla Alana!
Redan gratulujemy zabkow:) Napewno usmiech coraz sliczniejszy:p
Potrojne mamusie wyrazy podziwu dla Was!!!:) Moze kiedys dolacze do Was:)
Trzymam kciuki za mississ i jej malenstwo!!!

reklama
ach zdolne zdolne a po trochu po mamusi i po tatusiu bo my tańczyć uwielbiamy i oboje tańczylismy taniec towarzyski, ja latino a M.wszystko po trochu. Natomiast moja Śp.Mamusia długo długo tańczyła taniec ludowy i w którymś z polskich filmów musiałabym taty spytać bo nie chce skłamac w którym tańczyli:) ale dzieci same podrywaja się przy muzyce:) i nie zmuszam ich do niczego. A Franka nosek do wczoraj wieczora jeszcze dochodził, jak czyściłam mu nosek solą fizjologiczna to skrzepy krwi mu wylatywały :( a Szwagierka na przeprosiny dała mi 6kg Persila bo jej mąż z Niemiec przywiózł ha ha ona jest śmieszna...

jej...ale mnie boli podbrzusze...kurcze czyzby juz owulka była :/ bo w zeszłym miesiacu było to samo...normalnie przypomina mi sie bol na porodowce pierwsze godziny

Marciaa albo termofor przyłóż

Ja też wieczór przed tv spędzam....w piekarniku mam pizzę z mrożonki, ale dobrą - riga - moim zdaniem z mrożonych jest naj:tak:M dzwonił przed chwilką co by mi powiedzieć, że się super bawi i wróci ok 22-23, ale mam brać poprawkę na to, że mówi "ok 22-23"...eh faceci....;-)Franek śpi, ale urządził mi wcześniej niezłą histerię, nie wiem, ale chyba był zmęczony....popołudniu spał tylko 20min
Miłego wieczoru:-)

kobitki bo tak patrzę na allegro i szukam i nic w sumie nie wypatrzyłam, powiedzcie mi czy macie jakieś zabawki do kąpieli? bo moja mała siedzi sobie w krzesełku we wannie a nie ma się czym bawić.

moje dziecko próbuje usypiać i nic z tego. bidulka nie może usnąć sobie

reklama
myszowata i jak Franek się nimi bawi?

Marciaa bidulko, weź ciepłą kąpiel i no-spę.

a ja dostałam od koleżanki takie orzechy do prania. muszę je wypróbować czy warto je kupić. ponoć można je używać do 3-4 prań, plamy znikają. ciekawe, muszę testować

Do góry