reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
a mnie bardzo smakuja.
Ja dziś dam jogurcik wisniowy homogenizowany:-) mam tez czekoladowy moze w innym mu zasmakuje
ja z kolei nie lubie bakusiow takie piankowe sa
a Niko warczy ostatnio i pokasłuje od tego :-)
spi juz 1,5h obiados przespał

ja z podawaniem takich nowosci poczekam co i jak z wysypka pawelka
poszlismy do apteki na spacer, wozek ryl w sniegu ale dotarlismy, dobry wozio:tak:
za to pawel cala droge wrzeszczal,nie podobal mu sie snieg chyba:-D
teraz spi, to jego najdluzsza drzemka
a ja wieczorem na aerobic sie przejde, tutaj to koszt 4zl za zajecia:-D:szok:

yra nie mam pojecia
karalajna ale taniocha! u nas 30pln pf nie ma co gadac w ogole
my do kina dzisiaj co polecacie! dziadkowie urzeduja z Nikim hy hy ostatnio franca mała idzie spacpo 21 ale jest taki kochany po kapieli fika na dywaniku i gada po swojemu:) az milo sie patrzy

a ja wieczorem na aerobic sie przejde, tutaj to koszt 4zl za zajecia:-D:szok:
tanioszka, ja chodzę na zajęcia do LO, gdzie na sali gimnastycznej pani prowadzi zajęcia za 7zł za godzinę, ale "na mieście" to koszt ok 20zł za godzinę
yra tak, tylko piankowe - ja może też nie szleję na ich punkcie, ale dzieci chyba lubią takie pianki właśnie z tego co słyszę, kiedyś był taki jogurt z danona nazywał sie pianka - pamiętam, że dzieciaki w rodzicie się tym zajadały

Tylko, ze on tak charczy, jakby mu cos siedzialo w tych drogach oddechowych :eek: Jakby nie mogl tego odkrztusic. Ale poza tym nic mu nie jest. Nie wiem co o tym myslec. Teraz pewnie pomysle o jakims nawilzaczu, bo ta chatka suchusienka. WW poprzedniej bylo b. wilgotno i grzyb, mimo wietrzenia, grzania itp. i ja zauwazylam, ze tam tak zaczal charczec... Wiaze to z ta plesnia, ale jestesmy tu drugi dzien, a mi sie wydaje, ze nasililo mu sie to.

Marciaa my bylismy na Due date, super komedia :-D polecam!

O rzesz...wczoraj byl lekarz do zdrowego dziecka wzywany a dzis temp 38,2 i kaszel brak apetytu i śpi mi od rana juz 4 raz tylko na rekach :( ( i dziewczyny co maja syrop droseux bo ja wyrzucilam ulotke-kretynka!! czy on ma jakis termin od otwracia?? Bo rano dalam malej i myslalm ze przez to ze sie zachlysnela nim wyrzygala wszystko co zjadla wiec teraz postanowilam jej dac 2raz i minimalnie dalam jej a ona jak kot odruch wymiotny i za chwile rzyg:/

do tego przez ta sniezna zamiec rozlancza mi neta co chwila wrrrrrrrrrrr

reklama
Witam się zimowo

dronka ten syrop miała moja siostra i z tego co pamiętram, to pół roku po otwarciu się nadaje, ale nie na 100%/ Zdrówka życzę Malutkiej, biedna kruszynka
tabasia moja też czasem tak charczy, mój M. mówi, że trola udaje, ale ona to robi celowo, dla uciechy

qrcze u nas tak sypie cały dzień, że nawet na spacerze nie byłyśmy.

P.S. Co kupujecie maluchom na mikołajki?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry