Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas śnieżycai wcale mi się to nie podoba do przedszkola ledwo doszliśmy, zaspy po kolana. Do szkoły to samo
masakra jakas. Na dodatek zapomiałam dać śniadanie Wiktorowi i znowu biegiem do szkoły. Wróciłam jak bałwan cała biała
dobrze że mamy prababcie to z nią Franus został. Kobieta ma 85lat a werwy więcej do życia niż ja
A ja uderzyłam dziś nogą w krzesło Franka i spuchł mi palec jest cały siny i ruszać nim nie mogę
nic biorę się za obiad póki Franko śpi
![]()

A na klatce wywiesili ogłoszenie co by balkony odsnieżyć bo mokry śnieg niszczy elewację, a pod ogłoszeniem ktoś dopisał długopisem "wszyscy, którzy odśnieżyli proszę się wpisać na listę i numerki 1, 2, 3 itd"fajnie to było przez pierwsze dni, teraz to momentami myślę, że oszaleję, nawet na sekundę nie mogę spuścić z niego wzroku bo już albo wali w tv, który się cały trzęsie i jest o krok by na niego spaść, albo przycina sobie paluchy w drzwiach czy szufladach, albo stoi przy jakimś meblu pośliźnie się i leciiiiiiii, a ja ratuję go z opresji....eh....niech by już dobrze chodziłNici z kina- no comment...
ale Niko trenuje poze do raczkowania z dnia na dzien coraz lepiej...turla sie po calym pokoju do tyłu
moze niedługo ruszy i bedzie smigac i zwiedzac domowe kąty...ale fajnie![]()