Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
fajnie to było przez pierwsze dni, teraz to momentami myślę, że oszaleję, nawet na sekundę nie mogę spuścić z niego wzroku bo już albo wali w tv, który się cały trzęsie i jest o krok by na niego spaść, albo przycina sobie paluchy w drzwiach czy szufladach, albo stoi przy jakimś meblu pośliźnie się i leciiiiiiii, a ja ratuję go z opresji....eh....niech by już dobrze chodził
złamany palec...szkoda gadać
nadrobie Was i potem napisze coś więcej.
U nas to samo. A w kojcu się drzefajnie to było przez pierwsze dni, teraz to momentami myślę, że oszaleję, nawet na sekundę nie mogę spuścić z niego wzroku bo już albo wali w tv, który się cały trzęsie i jest o krok by na niego spaść, albo przycina sobie paluchy w drzwiach czy szufladach, albo stoi przy jakimś meblu pośliźnie się i leciiiiiiii, a ja ratuję go z opresji....eh....niech by już dobrze chodził
mam wrazenie ze skaza to dla lekarzy odpowiedz na wszystko.. jakakolwiek wysypka i od razu skaza.
a mleko ha nie jest przeciez dla dzieci ze skaza, a dla tych ktore sa w wysokiej grupie ryzyka. wiec ha ma i tak w sobie mleko.
mojemu na buzi srednio raz na 2 tyg cos wyskakuje i sadze ze ma to raczej zwiazek z obfitym slinieniem niz z jedzeniem. czasem mija samo, czasem alantanem posmaruje, a jak nadal nie ma poprawy to elocom 3 dni i jest spokoj
a teraz jem wszystko, Maleństwo pije cycusia i skórka ładna :-) Chyba na początku przesadziłam z serami, mlekiem i innymi smakołykami - a w przesadzie wszystko może zaszkodzić. Witajcie kochane!
A my w domu, bo Lila przeziębiona na maxa, charczy, kaszle i kicha, ot bidulka. Byłam z nia u lekarki i co- antybiotyk. Tak ja chroniłam, no ale cóż tyle sie męczy, a wczoraj wieczorem stan podgorączkowy, więc lekarka bala się żeby od czerwonego gardła cos gorszego sie nie przyplatało
Pa!

taniocha ale tak jak mowie to wies
rzadko kiedy zostaje w tygodniu ale kiedy juz jestem to ide co by wykorzystac;-)
hmm? A cd tego kremu to myślałam, ze macie się smarować elo bazą (dla osób skórze wrażliwej i ze skłonnościami alergicznymi) ... kupiłam dla Antosia jak pani dr stwierdziła, że mamy skórę atopową ... ale zeszło zanim zdążyłam posmarować. A czym Wy się smarujecie? złamany palec...szkoda gadać
nadrobie Was i potem napisze coś więcej.

oczywiście 3mam kciuki ... za szybka jesteś polka
zwolnij troszkę, widzisz, że mozesz się uszkodzić.
Autko stoi i czeka ... boję się nim wyjechać na ten lód. Dzisiaj do Katowic autobusem jechałam - pochodziłam po zaspach aż mi się studenckie czasy przypomniały
Jutro muszę coś pomyśleć - bez autka jak bez ręki
... słodkie to, aczkolwiek lulanie niemal 10kilowego dzieciątka na rączkach odnajduję z lekkim problemem
Powoli wrócimy do normalności ...
U nas powierzchnia reglamentowana heh ... deficyt w pełni
Tyle, że Antko może ze swoich puzzli przepełzać do Marysi - szczurzycy i do kuchni. Nie mogę się doczekać ukończenia remontu
Może po nowym roku ... Macie jakieś pomysły/ inspiracje wnętrzarskie? Jeszcze wszystkiego nie zaplanowaliśmy, zatem można poszaleć.