reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzień dobry :)Słoneczko za oknem a taki mróz!moja wojowniczka usnęła wczoraj przed20 ale o 22 zbudziła sie kaszląc i zwymiotowała całą kolację.Po północy obudziła sie głodna a o 6 rano wstała wyspana i do tej pory rządzi.Dawno nie było tyle pobudek.Odkryła dzis ze moze lalke rozebrac bo ma ubranko na rzepy i nie ma dziecka.Tylko musze co jakis czas lalke ubrac od nowa:)
Polusiu ależ Twój mąż pomysłowy .
Dzis w dzień dobry tvn zapowiadali temat o kakao o 9,10 czyli zaraz.A później o 10,20 ma byc o kubkach niekapkach jak wpływaja na kształtowanie narzadu mowy .Wstawiam na kawkę, bo oczy chca spać:)

To ja chyba ja tez juz muszę karteczki kolejne powysyłac:)

Dziewczyny jestescie obeznane czy ten zabieg faktycznie taki drogi i czy polecacie.ajentka?
99 zł zamiast 600 zł za 3 zabiegi mikrodermabrazji diamentowej twarzy szyi i dekoltu aparatem Diamond Tome wraz z ampułką witamonową.

Ostatnia edycja:
reklama
witam,
ja tez muszę wysłać karteczki ;-)
zaraz wychodzimy na spacerek póki nie leje, bo nie chcę siedzieć w domu znów, jak wczoraj.

nocka baaaaardzo średnia :-( o północy Ol wstała i nie mogłam jej przez dobrą godzine uspokoić, tak wyła. potem znów to samo... o 4ej wreszcie zjadła i wzięłam ja do nas: zasnęła z wielkim uśmiechem ;-)
a dzis znów strajk jedzeniowy, 2 łyżki kaszki. 2 plasterki szynki (małe) i 1,5 tosta z masłem. ja nie wiem, może jej się ta kasza nudzi. no ale nic a nic mleka na śniadanie :zawstydzona/y:

katrinka, jak samopoczucie??

no i co było o tym kakao i niekapkach chyba przegapiłam.

u mnie lepiej, wyspalam sie procz sucharkow nie jem nic innego
ale juz wiem ze to grypa żołądkowa albo jakis wirus, wczoraj dzwonilam do M no i w poniedzialek kolo 22 Krzysio zarzygał całe łózeczko, a M wczoraj sie niezadobrze czuł, dzis rano dzwonilam i on sie dalej trzyma w miare a Krzycho zdrowieje, trzymaja go na diecie kilka dni, ale juz wiecej po tym jednym razie to nie wymiotowal, a mialam takie przeczucie ze jak wyjade to Krzys sie rozchoruje, jednak kobiety mają jakis 7zmysl, co sie nazywa intuicja

najlepiej zeby dziecko po cycku pilo z kubeczka, slomki, niekapki to ulepszacze, generalnie do uzywania na spacery,a w domu cwiczyc z kubeczkiem:-p

a kakao najlepiej prawdziwe nie rozpuszczalne:sorry:

hejka
dopiero co mogę napisać
Nocka ok poslaismy do 8.30 ale idą zęby bo coś niespokojny...
dziś znowu pieknie rano -19 szok
Moj Ł. rozpalił kominek poszedł do kuchni i co...dym sie cofnął:szok: smrod taki ze hej paść można:angry::no: ale już naprawił sytuację...

ja jakaś rozbita jestem ósemka mi sie dalej przebija i mnie boli wszystko z lewej strony a tak to luz :) wczoraj z Ł. zgrzeszylismy i wciagnelismy po tortillce na miescie :-D pycha

Witam!
U nas nocka ok. Kilka pobudek ale pobudek ale jedzonko dopiero przed 6. Teraz zasneła a ja idę odśnieżać bo mnie zasypało:(
Marciaa to Ty też ząbkujesz jak nasze maluchy:)

Witam Was:)

U nas nocka ok,Bartus szedł spac po m jak miłosc,pobudka na mleko o 3.30 i wstał o 7.30,tatko wzioł maluszka,a ja polezałam do 8.Rano był mróz -26 brrrr,siedzimy w domku dzisiaj ,a jutro szczepienie rano.

Dobrego dnia:)

Marciaa wow ale Niko zdolniacha ! Najmłodszy a idzie jak burza :D

U nas przerwa na sen, mamy dwie górne jedynki i jedną dolną ;) czekamy na dalszy rozwój akcji hehe

Coffee i all, ja nie deklarowałam detoksu ;p

reklama
Cześć dziewczyny chwilowo nie zaglądam awaria laptopa:(
Przestawienie łóżeczka nikodema zdzialalo cuda śpi całe noce:) teraz już wiem że żyly wodne istnieją :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry