reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

yra będzie dobrze, spokojnie, daj mu coś lekkiego na obiadek jakąś marchewkę z ryżem np, tak żeby żołądek mógł odetchnąć po tych nocnych przebojach
Najgorzej z tymi owocami moim zdaniem bo to wszystko tak sypane, zwłaszcza teraz zimą...

reklama
ja tylko na chwile, moj nadal marudny, a M jakos malo dzis wklada wysilku w zajmowanie sie mlodym. Ja mam od wczoraj jakiegos dola i nawet nie chce mi sie z nim gadac. Na dodatek mlody nadal marudny:(
yra mam nadzieje, ze u Jasia to bylo tylko chwilowe, zdrówka
ide Was troche podczytac, chociaz maly juz jeczy:///

dzięki dziewczyny :) i fakt dziś na obiadek coś bardzo lekkiego.

mysza zagoń twojego , bo kochana ty całymi dniami, weekendami z małym jesteś więc jak już ma wolne niech trochę cię odciąży.

yra - tak jak radza dziewczynki , lekki obiadek i juz jutro nie bedziecie pamietac o niczym .

ja dzis leniu****e sobie ale mało nie pojechalismy znowu do lublina - bo kupilismy sobie tez wczoraj wage kuchenna ,no i nie ma klapki do zamykania baterii ale z tym da sie funkcjonowac , ale moj M uruchomil i nie działał mu przycisk -wyłączania i tarowania . Myslalm ze sie rozplacze jak pomyslalam sobie ze dzis musze jechac z ta reklamacja ;), no ale na szczescie przerosła nas technika ;)- wystarczyło ciut dłuzej potrzymać przycisk i wszystko działa ;) ale dałabym plamy jakby sie okazało że waga ok a ja nie umie jej wylaczyc ;)

Zaraz Wam dziewczynki wstawie fajny przepis na kotleciki z piersi, robilismy je w tym tygodniu i są wg nas pyszne.

Ale pustki wszyscy odpoczywają niedzielnie:) Ja już gotowa na podejmowanie gości Nikodem jeszcze śpi od 14 więc pewnie zaraz wstanie i dobrze będzie wypoczęty.
Po imprezie pochwalę się fotkam:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry